Kaddafi: Our Best Enemy (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nu aan het lange rijk van Mouammar Khaddafi een bloedig einde is gekomen, licht deze documentaire van...
Kaddafi: Our Best Enemy

Kaddafi: Our Best Enemy

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 35 min

Nu aan het lange rijk van Mouammar Khaddafi een bloedig einde is gekomen, licht deze documentaire van Antoine Vitkine het deksel van het pact dat het Westen met de dictator onderhield, een zuivere proeve van Realpolitik, gedreven door oliebelangen en slechts zijdelings gehinderd door delicate "nevenverschijnselen? als terrorisme. Our Best Enemy heeft de allures van een politieke thriller en biedt een ontnuchterende, objectieve blik op de bevreemdende osmose tussen het Westen en zijn Libische "bondgenoot?. Including an interview with United States Department of State Condoleezza Rice.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Kaddafi: Our Best Enemy aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Maarten
Relaxt verhaal, spannend en soms met een lach.
loading