Camelot - 1.02 en 1.03 (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 10-delige serie - Deel 2: The Sword and the Crown Arthur ontmoet Guinevere, de vrouw van zijn dromen....
Camelot - 1.02 en 1.03

Camelot - 1.02 en 1.03

Drama Series
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 38 min

10-delige serie - Deel 2: The Sword and the Crown Arthur ontmoet Guinevere, de vrouw van zijn dromen. Morgan en Koning Lot smeden een heimelijk plan om Camelot aan te vallen en de troon over te nemen. Merlin stuurt Arthur erop uit om het zwaard Excalibur terug te halen en daarmee zijn waardigheid als troonopvolger te bewijzen. 10-delige serie - Deel 3 : Guinevere Kay en Leontes zoeken een verbond met een mysterieuze krijger. Arthur en Merlin accepteren een uitnodiging van Morgan om op het kasteel te komen eten. Arthur ziet in dat zijn pogingen om Guinevere te veroveren niks opleveren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Camelot - 1.02 en 1.03 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Deel 2 en 3 uit de Camelot serie. Een zeer mooie productie met een zeer verleidelijke Morgan, die nog steeds probeert van Arthur af te komen als troonopvolger van Camelot, maar Merlin heeft een plan om de jonge Arthur de positie van koning van alle Britten te laten innemen.
Ondertussen ontmoet Arthur Guinevere, letterlijk de liefde van zijn dromen. Guinevere is echter verloofd is met Leontes een belangrijke vertrouweling van Arthur.
Ook de relatie tussen Merlin en Morgan wordt verder uitgediept in een confrontatie waarbij Merlin Morgan waarschuwt voor de prijs van het gebruiken van de magie.

Reviews

Anoniem
Camelot, zeer mooie aflevering, zeer realistisch, zeker de moeite waard om eens te bekijken voor iedereen die wat van de gescheidenis wil leren. Serie met zeer goede spelers in de hoofdrol, zoals Eva Green. Zeer mooie landschappen waar deze film zich afspeelt. Dus bij deze: iedereen zeker deze film eens bekijken. Iedereen zal er weg van zijn. Ik hoop dat er nog zulke films volgen over Camelot.
Anoniem
In deze prachtige serie zie je in deel 2 hoe Arthur Guinevere ontmoet. De kroning van Arthus nadat hij het zwaard uit de steen heeft getrokken. En hoe de halfzus van Arthur, Morgan, hem doormiddel van een listig plan van de troon te probeert te stoten. Morgan wordt prachtig gespeeld door de zeer aantrekkelijke Eva Green, ze druipt bijna letterlijk van kwaadaardigheid.
In deel 3 zie je hoe verliefd Arthur op Guinivere is, haar voor 1 keer weet te verleiden, maar de dag erna haar moet trouwen met Leontes, zijn kampioen. Guinivere word gespeeld door Tamsin Egerton, een bloedmooie actrice die alle deugd uitstraalt die bij Guinivere hoort. Ook in deze afleveringen zie je weer prachtige sprookjesachtige omgevingen. Ook de bruiloft van Leontes en Guinivere is supermooi aangekleed met slingers van bloemen en bladeren, het maakt het hele sprookje compleet!
Anoniem
The sword an the crown. Een goed vervolg op deel 1. Het verhaal gaat voort. Morgan, halfzus van Artur smeedt een plot met King Lot. Ondertussen heeft Arthur het zwaard Excaliber toegeëigend.
Arthur word gespeeld door Jamie Campbell Bower, die overigens in Oorlogswinter de ondergedoken Engelse soldaat Jack speelt.
Anoniem
Engeland zit in de penarie en chaos nadat Koning Uther plotseling en onverwacht komt te overlijden. De Magier Merlijn voorziet in zijn visioenen een toekomst gevuld met donkerheid. Merlijn zorgt ervoor dat Arthur, de zoon van Uther de troon kan opvolgen. Morgana, half-zuster van Arthur, is hier op zijn zachts gezegd niet blij mee. Morgana zal alles proberen om Arthur van de troon te stoten.
Aanrader voor liefhebbers van series als de Tudors!
Deze serie krijgt van mij een 8.
loading