Camelot - 1.02 en 1.03 downloaden / online kijken
Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis filmkijken!
Sluiten
Camelot - 1.02 en 1.03
€ 1,49 / 3 Moviepoints
€ 3,99 / 8 Moviepoints
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.
| Meer

Camelot - 1.02 en 1.03

€ 1,49 / 3 Moviepoints
€ 3,99 / 8 Moviepoints
Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
17-04-2013 - Steve

Camelot, zeer mooie aflevering, zeer realistisch, zeker de moeite waard om eens te bekijken voor iedereen die wat van de gescheidenis wil leren. Serie met zeer goede spelers in de hoofdrol, zoals Eva Green. Zeer mooie landschappen waar deze film zich afspeelt. Dus bij deze: iedereen zeker deze film eens bekijken. Iedereen zal er weg van zijn. Ik hoop dat er nog zulke films volgen over Camelot.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
26-06-2012 - Danielle

In deze prachtige serie zie je in deel 2 hoe Arthur Guinevere ontmoet. De kroning van Arthus nadat hij het zwaard uit de steen heeft getrokken. En hoe de halfzus van Arthur, Morgan, hem doormiddel van een listig plan van de troon te probeert te stoten. Morgan wordt prachtig gespeeld door de zeer aantrekkelijke Eva Green, ze druipt bijna letterlijk van kwaadaardigheid.<br /> In deel 3 zie je hoe verliefd Arthur op Guinivere is, haar voor 1 keer weet te verleiden, maar de dag erna haar moet trouwen met Leontes, zijn kampioen. Guinivere word gespeeld door Tamsin Egerton, een bloedmooie actrice die alle deugd uitstraalt die bij Guinivere hoort. Ook in deze afleveringen zie je weer prachtige sprookjesachtige omgevingen. Ook de bruiloft van Leontes en Guinivere is supermooi aangekleed met slingers van bloemen en bladeren, het maakt het hele sprookje compleet!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
29-12-2011 - Peter

Deel 2 en 3 uit de Camelot serie. Een zeer mooie productie met een zeer verleidelijke Morgan, die nog steeds probeert van Arthur af te komen als troonopvolger van Camelot, maar Merlin heeft een plan om de jonge Arthur de positie van koning van alle Britten te laten innemen.<br /> Ondertussen ontmoet Arthur Guinevere, letterlijk de liefde van zijn dromen. Guinevere is echter verloofd is met Leontes een belangrijke vertrouweling van Arthur.<br /> Ook de relatie tussen Merlin en Morgan wordt verder uitgediept in een confrontatie waarbij Merlin Morgan waarschuwt voor de prijs van het gebruiken van de magie.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
26-10-2011 - Esther

The sword an the crown. Een goed vervolg op deel 1. Het verhaal gaat voort. Morgan, halfzus van Artur smeedt een plot met King Lot. Ondertussen heeft Arthur het zwaard Excaliber toegeëigend. <br /> Arthur word gespeeld door Jamie Campbell Bower, die overigens in Oorlogswinter de ondergedoken Engelse soldaat Jack speelt.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
18-10-2011 - Jordie

Engeland zit in de penarie en chaos nadat Koning Uther plotseling en onverwacht komt te overlijden. De Magier Merlijn voorziet in zijn visioenen een toekomst gevuld met donkerheid. Merlijn zorgt ervoor dat Arthur, de zoon van Uther de troon kan opvolgen. Morgana, half-zuster van Arthur, is hier op zijn zachts gezegd niet blij mee. Morgana zal alles proberen om Arthur van de troon te stoten.<br /> Aanrader voor liefhebbers van series als de Tudors!<br /> Deze serie krijgt van mij een 8.
eens of oneens?
(0)
(0)
Cast Eva Green, Joseph Fiennes, Jamie Campbell Bower
Regie Michael Salomon
Jaar 2011
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:37:44
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Waardering:
Categorie: Drama
Series
10-delige serie - Deel 2: The Sword and the Crown Arthur ontmoet Guinevere, de vrouw van zijn dromen. Morgan en Koning Lot smeden een heimelijk plan om Camelot aan te vallen en de troon over te nemen. Merlin stuurt Arthur erop uit om het zwaard Excalibur terug te halen en daarmee zijn waardigheid als troonopvolger te bewijzen. 10-delige serie - Deel 3 : Guinevere Kay en Leontes zoeken een verbond met een mysterieuze krijger. Arthur en Merlin accepteren een uitnodiging van Morgan om op het kasteel te komen eten. Arthur ziet in dat zijn pogingen om Guinevere te veroveren niks opleveren.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De filmtip bestaat uit de filmtitel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.
Mensen die deze film bekeken, bestelden ook:
The Wolf of Wall StreetThe Fall 1.01Top of the Lake 1.01The Fall 1.02The Fall 1.05The Fall 1.03The Fall 1.04Invasion DayThe Sandhamn Murders 1.01Belle en het Beest