Priest (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Priest speelt zich af in een andere wereld die verwoest werd door eeuw en oorlog tussen mens en vampier. We volgen een...
Priest

Priest

Actie Horror Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 24 min

Priest speelt zich af in een andere wereld die verwoest werd door eeuw en oorlog tussen mens en vampier. We volgen een legendarische Warrior Priest uit de laatste vampierenoorlog die nu een obscuur leven leidt samen met de andere onderdrukte menselijke bewoners in ommuurde dystopische steden beheerst door de kerk. Wanneer zijn nicht ontvoerd wordt door een moorddadige troep vampieren, breekt Priest zijn heilige gelofte voor een obsessieve zoektocht naar haar, voordat ze onherroepelijk één van hen wordt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Priest aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Sarah
Echt een super goede film. Van begin tot einde blijft hij goed. Een aanrader!!!

Reviews

Anoniem
Strakke film, zeer goede actie, spannend en goede acteurs. Wellicht is het verhaal zelf wat doorzichtig maar dat neemt niet weg dat de uitvoering goed was. Goede effects en weer eens een andere kijk op vampieren. Gezien het einde hoop ik op een volgend deel.
Wilco
Hele goede film, precies waar ik aan dacht voordat ik die huurde. En lekker spannend.
Martin
Deze film wat het net niet voor mij. Het verhaal was doorzichtig vanaf het eerste moment, okay niet anders dan verwacht. De poging tot interessante dialogen, was niet meer dan een poging. De voorbode van veel spanning en actie kwam niet uit. Volgens mij was er meer te halen geweest uit de hoofdpersoon qua karakter en de bijrollen konden niet boeien.
Pedro
Spannend.
Ilana
Van het begin tot het eind een spannende film. Je moet wel een beetje van sf, aktie én horror houden. Alhoewel dat laatste wel meevalt. Best leuke effecten. Wat bekende acteurs die het goed deden in deze film. Zou er een volgende komen?! Vond het in ieder geval de moeite waard.
Johnny
Aardige film. Niet heel erg bijzonder, maar een prima vermakelijke film. Beetje een combinatie van Underworld en Blade. Verstand op nul, en lekker achterover zitten en genieten.
mario
Een premisse die me wel kon warm maken. Anime geweld als appetizer. Maar dan werd het al gauw een waterig zooitje van supergetrainde, maar zo carbon copy celibataire, oeps, toch niet soldaatpastoors, lelijke vampieren, sukkelige heikneuters en onderbewapende "red-shirts".
Desondanks was het nog zo slecht niet. Maar het had veel beter gekund. Een gemiste kans, en deel 2, daar ga ik wel op wachten als €1 topper
Anoniem
Prima film.
Ernst
Priest is een donkere en spannende mix van horror, thriller en sicfi. Het verhaal is niet moeilijk te volgen en geeft voldoende mogelijkheden tot spanning. De priest wordt overtuigend gespeeld door Paul Bettany. Priest is een film die lekker weg kijkt, niets meer en zeker niets minder.
fried
Heb erg genoten van de film, was verrassend en onderhoudend. Zeker de moeite waard voor liefhebbers.
Jeffrey
Hoewel de film zo nu en dan verrassend uit de hoek komt en het verhaal (voor de liefhebber van vampier films) ook niet slechts is, blijft het een matige film.
De film wordt overheerst door slome scènes, slechte opbouw en het toch wat matige acteerwerk. Een toch nog vermakelijke film voor de vampierfans. Leuk om een keer gezien te hebben.
Michel
Leuke film, actie is leuk en genoeg kwaliteit. Film is ook goed, acteurs ook. Al met al een aanrader voor de dode uurtjes
Tom
Goede film, gaat zeker niet vervelen.
Van begin tot einde spannend en is voorbij voordat je het weet. Heb zelf iets bijgeleerd, heb op deze manier de strips ontdekt, heb er nu en paar liggen.
Alexander
Ik had van deze film eigenlijk meer verwacht. Hij lijkt nu nog het meest op een vrij onopvallende stripverhaalverfilming met de handicap van een te klein budget. Regisseur Scott Stewart slaagt er niet in een functionerende sfeer te creëren. De film probeert elementen uit verscheidene genres (vb.: western, horror, science fiction,...) te mengen, maar dit lukt niet helemaal. De tekenfilmintro vind ik eigenlijk maar goedkoop en storend. De speciale effecten zijn niet altijd overtuigend. De landschappen zijn vrij mooi, maar de decors en de kostuums zien er nogal povertjes uit. De acteerprestaties zijn middelmatig. Niet echt een aanrader...
Anoniem
Eindelijk een film waarbij je op het puntje van je stoel zit... Jammer dat het einde open was... Maar dan kun je je in ieder geval verheugen op deel II.
Anoniem
Verhaal is misschien wat makkelijk, succesjes uit andere films in een nieuwe verpakking. De mix tussen een sci/fi, western, horror en avontuur werkt echter wel. Als je Mad Max een gave film vond, is dit zeker een aanrader!

Jaa het verhaal is makkelijk, maar het is visueel een prachtige film. De scenes in de woestijn vond ik geweldig. En moordende priesters die jagen op vampiers (vampiers ook een visueel plaatje), blijft mooi.

Deze film krijgt van mij een dikke 7.

Anoniem
Ik vond dit een goede film. Vanaf het begin al actie en nergens een saai moment. Tegenwoordig is bij veel films dat bepaalde dingen onduidelijk zijn tot het einde maar bij deze film is alles meteen duidelijk, dus hij kijkt lekker weg zonder al te veel te hoeven gissen/nadenken. Het zijn mooie beelden, een beetje een combi sprookjes, Matrix, Assassins Creed.
Anoniem
Aardige film als je van het genre houdt. Kijkt lekker los weg.
loading