Made in Dagenham (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Engeland, 1968. Rita woont in Dagenham en werkt net zoals veel lokale vrouwen bij de Ford fabriek. Wanneer zij...
Made in Dagenham

Made in Dagenham

Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 48 min

Engeland, 1968. Rita woont in Dagenham en werkt net zoals veel lokale vrouwen bij de Ford fabriek. Wanneer zij ontdekken dat hun mannelijke collegas meer betaald krijgen dan zij, komen ze in opstand. Met humor, goed verstand en moed nemen de vrouwen het op tegen de directie, hun echtgenotes en uiteindelijk de overheid. Rita ontpopt zich hierbij tot een vastberaden onderhandelaarster. Made in Dagenham is gebaseerd op echte gebeurtenissen. In 1968 gingen 850 vrouwelijke arbeiders in de Ford fabriek in protest tegen de ongelijkheid in lonen tussen mannen en vrouwen. Hun strijd heeft de wereld veranderd.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Made in Dagenham aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading