The Greatest (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De familie Brewer verliest hun zoon Bennett (Johnson) bij een auto-ongeluk. De familie heeft het erg moeilijk met het...
The Greatest

The Greatest

Drama
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 36 min

De familie Brewer verliest hun zoon Bennett (Johnson) bij een auto-ongeluk. De familie heeft het erg moeilijk met het verlies. De moeder (Sarandon) raakt geobsedeerd en kan het niet verwerken. De vader (Brosnan) wordt het allemaal te veel en kan het niet onder ogen zien en de tweederangspositie van Bennett's broer komt ook aan het licht. Maar dan komt er nog een grote schok; Bennett's vriendin blijkt zijn kind te dragen...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Greatest aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Prachtig vormgegeven drama waarin verschillende vormen van rouwverwerking aan bod komen. Susan Sarandon is heel overtuigend als de gebroken moeder na het overlijden van haar oudste zoon. Ook Pierce Brosnan overstijgt zichzelf als de vader die op zijn manier probeert het gezin bij elkaar te houden. De rol van het jongere broertje had wat meer uitgediept mogen worden. De zwangere vriendin blijkt voor dit gezin een zegen. Aanrader.

Reviews

Anoniem
Heerlijk drama. Al het verdriet wat je je kunt indenken. Toch heeft de film een mooie kant. De karakters worden mooi neer gezet. Susan Sarandon speelt voortreffelijk. Dus een mooie film om een traantje bij weg te pinken.
loading