Vanishing on 7th Street (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Door een mysterieuze en globale zonsverduistering verdwijnen ontelbare bevolkingsgroepen van de aardbodem...
Vanishing on 7th Street

Vanishing on 7th Street

Thriller Horror
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 28 min

Door een mysterieuze en globale zonsverduistering verdwijnen ontelbare bevolkingsgroepen van de aardbodem waarbij alleen hun kleren en bezittingen achterblijven. Een handjevol overlevenden, een verslaggever, een fysiotherapeut en een filmoperateur zitten gezamenlijk in een zwak verlichte bar aan 7th Street. Ze moeten de handen ineen slaan in een poging de strijd aan te gaan tegen de apocalyptische verschrikkingen. Als de duisternis langzaam intreedt, realiseren ze zich dat ze misschien wel de laatste mensen op aarde zijn.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Vanishing on 7th Street aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
jack
Spannende thriller. Sterk verhaal, zit soms met spanning in je stoel. Mooie film en spannend tot het eind...... Wel met licht aan dan.... :)

Reviews

PATRICK
Te donker, soms niet al te duidelijk
jp
Goed verhaal .... had alleen veeeeeeel meer uitgehaald kunnen worden.
Louis
Donker en wezens en je staat er nagenoeg alleen voor. Zie je dan maar te redden. Een bevreemdende film met voldoende spanning, maar de vraag is waarom en hoe verder..... Toch had er m.i. meer in kunnen zitten, maar voldoende vermaak.
Alexander
In deze film worden we geconfronteerd met onze schrik voor "het donker". De regisseur slaagt erin een griezelige sfeer te creëren, door middel van een simpel spel met licht en schaduw en met behulp van veel suggestie. Zonder veel zichtbaar te maken wekt hij een constante dreiging op. Bovendien wordt er geen verklaring gegeven voor de merkwaardige gebeurtenissen of wordt er geen potentiële oplossing voor het probleem aangeboden en dit maakt het eigenlijk allemaal nog veel angstaanjagender. Een heleboel kijkers (vb.: sommige Amerikanen) hebben met zo'n gegeven problemen: ze hebben liever een prent waarin alles wordt uitgelegd en tot in de kleinste details wordt verklaard. Deze veiligheid gunt de regisseur hen hier echter niet. Het is dus helemaal geen slechte film, maar toch zat ik constant met het gevoel dat er meer van het verhaal te maken was...
loading