Sucker Punch (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Van de creatieve geest van regisseur Zack Snyder (Legends of the guardians, 300) komt nu deze fantastische actiefilm...
Sucker Punch

Sucker Punch

Actie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 45 min

Van de creatieve geest van regisseur Zack Snyder (Legends of the guardians, 300) komt nu deze fantastische actiefilm waarin de droomwereld van een jonge vrouw de ultieme ontsnapping vormt uit haar gruwelijke realiteit. Babydoll (Emily Browning) is tegen haar wil opgesloten, maar is vastberaden om te vechten voor haar vrijheid. Ze haalt vier medegevangen over om te ontsnappen aan hun verschrikkelijke lot dat in handen ligt van Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) en de High Roller (Jon Hamm). Samen met de uitgesproken Rocket (Jena Malone), de geslepen Blondie (Vanessa Hudgens), de extreem loyale Amber (Jamie Chung) en de terughoudende Sweet Pea (Abbie Cornish) gaat Babydoll de strijd aan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Sucker Punch aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Tja, ik vind het wel een gave film. Een modern sprookje. Soort Girl Power meets samoerai meets gameworld.
Het gaat over een meisje wat opgenomen wordt in een gesloten psychiatrische inrichting en een manier ontdekt om daar te kunnen overleven en te kunnen vluchten uit de werkelijkheid.
De acteerprestaties zijn niet enorm, maar ze nemen je wel lekker mee in het verhaal.
Als je eens een andere film wilt zien, dan zeg ik "Kijken"!

Reviews

Filiz
Jeetje zo'n stomme film. Je moet er wel van houden. Is een beetje kinky puber die de hele tijd droomt en vecht.. pff vond het wel saai. Als je van realistische films houdt, niet huren. Maar houd je van een beetje gedachteloos kijken, prima.
mario
Moeilijke start, het was effe doorbijten. Maar eenmaal in de onrealiteit, waar zombies, steampunk, samoerai, Vietnamoorlog en Doemsdagbommen elkaar ontmoeten, woha. De actrices zijn geslepen oogsnoep, het verhaal kronkelig genoeg om een schizofreen paranoia te laten krijgen in al zijn persoonlijkheden. De FX waren ook van de betere soort. Dik in orde entertainment voor me moet ik zeggen.
Anoniem
Beetje vaag verhaal waar je even in moet komen. Verder zit er wel genoeg spektakel in om je voldoende bezig te houden tijdens de hele film. Mooi sfeertje in de film en goede setting. Ik zou deze wel aanraden, zeker vermakelijk!
Anoniem
Heel aparte film.... Weinig diepgang...
Zeer surrealistisch,...Not my cup of tea... Wel goed filmwerk en goede stunts.
Nicole
Aparte kickass film. Zeer mooie special effects. Verrassend eind.
Christian
Aparte film, maar zeker niet slecht.
Danny
Ik vond het een matige film. Ik had het beter verwacht!
loading