F (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De collegedagen lopen op hun einde. Het schoolgebouw wordt een uitgestrekt complex van donkere gangen en griezelig stille...
F

F

Thriller Horror
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 15 min

De collegedagen lopen op hun einde. Het schoolgebouw wordt een uitgestrekt complex van donkere gangen en griezelig stille klaslokalen. Wat geen van de overgebleven leraren en leerlingen zich realiseren is dat vanavond een avond wordt die ze zich de rest van hun leven zullen herinneren. Met name de Engelse leraar Robert Anderson die levensmoe is, alcoholverslaafd, last van een burn-out heeft en opnieuw contact probeert te leggen met zijn dochter. Als de school wordt aangevallen door een moordlustige groep jongelui moeten de leraren zichzelf zien te verdedigen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om F aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Zeker wel een goede film. Het verhaal is niet origineel ofzo, maar wel lekker uitgewerkt hoor! Acteerprestaties zijn gewoon goed te noemen en de spanning is behoorlijk aanwezig. Al met al heel goed tijdverdrijf voor een druilerige dag,. Wij waarderen deze film met een acht en raden deze zeker aan aan andere mensen!!

Reviews

Nicole
Qua verhaal is deze film goed en spannend, alleen zijn sommige momenten wel voorspelbaar. Wat ik alleen onduidelijk vind aan dit verhaal is, waarom de bende de school aanvalt en er moordlustig op los slaat. Ook is het eigenlijk een open einde. Net of de film nog niet afgelopen is, wat erg jammer is. Toch, ondanks dat, is het een heel goed verhaal en een superspannende film, het is een thriller met af en toe een horrormoment. De acteurs in deze film kende ik persoonlijk niet, maar waren wel erg goed in hun rol, van mij had de film wat enger gemogen met meer onverwachte schrikmomenten! Verder een prima film om te kijken, van mij een 7
Mohamed
Echt een superspannende film. Mooi geshoot. Verhaal zit mooi in elkaar en acteurs helemaal in hun rol. Sommige momenten super en somige iets minder. Qua A of B kwaliteit geef ik deze film toch een B maar dat is meer een persoonlijke mening omdat ik meer gek ben op amerikaanse films. Wel een aanrader.
loading