The Mechanic (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Arthur Bishop is de beste elite moordenaar die er is. Met uiterste precisie voert hij zijn opdrachten koelbloedig...
The Mechanic

The Mechanic

Thriller Actie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 28 min

Arthur Bishop is de beste elite moordenaar die er is. Met uiterste precisie voert hij zijn opdrachten koelbloedig uit, zonder sporen achter te laten. Als zijn leermeester en vriend Harry wordt vermoord, besluit hij zijn leven te veranderen. Zijn missie wordt gecompliceerd als Harry's zoon Steve hem benadert met het verzoek de kneepjes van het vak te leren. De uitvoering van de opdrachten als duo verloopt niet vlekkeloos en Steve ontdekt een groot geheim van Arthur. Arthur en Steve die als huurmoordenaars problemen van anderen oplossen zullen onderling eerst een strijd moeten uitvechten...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Mechanic aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Johan
Echt vette film met actie en veel geweld. Aanrader dus. Johan Wichers

Reviews

Anoniem
Ik ben geen groot fan van Jason Statham maar deze film mag er zijn. Zak chips, gedachten op nul en gewoon lekker genieten van een goede actiefilm. Één van Statham's betere films.
Andrew
The Mechanic is een erg goede film met mooie actie. Het acteerwerk van Jason Statham is zoals altijd geweldig. Het verhaal blijft spannend tot het eind en blijft verrassend. Er zit ook wel wat humor in. Dit is geen film waar je aan het begin kunt raden hoe het afloopt. Kortom, zeer de moeite waard om een keer te zien, en later wellicht nog eens!
Floortje
Een echte aanrader! Wij zijn Jason Statham fans en dit is weer een echte. Droog, grof, humor en heel veel actie!
Anita
Supertoffe actie, echt een aanrader voor de Jason Statham fans. Hij is weer ijzersterk in deze keiharde actie. Goed verhaal en goed uitgewerkt, heb heerlijk genoten.
Gilbert
Super film erg goed en spannend.
Marc
Van begin tot eind actie. Volop Statham. Originele hitman movie. Een echte Aanrader! Vol met verrassende wendingen en special effects die nog geloofwaardig zijn.
Bram
Goed verhaal. Lekker veel actie. Het is vegelijkbaar met de Die Hard films met Bruce Willis. Sommige acties waren iets teveel van het goeie, en nogal onwaarschijnlijk dat het zou kunnen gebeuren. Maar er zit een goede vaart in en je verveelt je geen seconde. Het acteerwerk van de twee hoofdpersonen was van een goed niveau en de special effects goed uitgedacht. Al met al een aanrader als je van spetterende actie houdt.
Ruud
Wat een ongelooflijk goede film! De hoofdrolspeler straalt echt dat af wat deze afrekenaar keihard dient te hebben. Film zit vol aktie, spanning en een mooie vrouw. Het is echt een film voor kerels die van het genre heavy houden en graag wat scenes met grote wapens zien. Korton: KIJKEN!
Amber
Ik ben een echte fan van Jason Statham, ben je dat ook dan zul je ook weer in je nopjes zijn bij het kijken van deze film. Actie actie actie! Knallend goed!
Alex
Lekker actie.. spannende momenten... goede stunts en soms een verrassende wending.... Een hele leuke actiefilm... Zeker de moeite waard om te huren als je van actie houdt... Niet al te moeilijk en ingewikkeld verhaal.
Anoniem
Een zeer goede actie film met Jason Statham zoals we hem kennen.
Anoniem
Matige film. Zitten wat onverwachte momenten en redelijke acties in, maar aan het einde heb je toch spijt dat je hem gekeken hebt.
jaap
Leuke actiefilm. Niet heel bijzonder maar toch weer leuk gedaan door Jason Statham. Dit is toch echt het soort films waar hij in thuishoort. Leuke film als je van actie houdt!
Anoniem
Een keiharde actiefilm! Het geweld in deze film is op sommige momenten zo bruut en hard, dat het bijna deprimerend werd.
Marc
Een prachtige film vol actie en spanning. In het begin moet hij wel even op gang komen. Daarna veel actie en spanning. Het verhaal is goed en blijft je boeien. Ook een heerlijke afsluiting van een topfilm. Het is dan ook zeker de moeite waard om deze film te kijken.
Jeffrey
Leuke 'no brainer'! Harde actie, snelle vechtscenes! De typische actie die je in een 'Jason Statham'-film verwacht. Geen moeilijke verhalen. Geen zware en langdurige dialogen. Gewoon een mooie actiefilm. Een aanrader binnen het genre.
Anoniem
Een prachtige film. In het begin moet hij wel even op gang komen. Geleidelijk krijg je steeds betere acties. De verschillende acties zijn goed gefilmd. De logica is niet altijd optimaal, maar daar is het een film voor. Het einde is wel een klein beetje voorspelbaar. Ondanks dat is het zeker de moeite waard om deze film te kijken.
Lammert
De film is in het begin wat zwak.
Naarmate de film vordert word hij steeds beter.
Op laatst kun je niet meer even weglopen.
De spanning word zeer goed opgebouwd.
De vele actie momenten zijn echte knallers, en spatten bijna je TV uit. Zeer aan te raden.
Jurriën
Deze film bevat voor mij alles wat je kan verwachten zodra Jason erin zit.
Geweldige moves, explosieve actie en een zekere ondeugende slimmigheid.
Het is weer een aanrader voor de liefhebbers van dit genre. Ik ben benieuwd hoe zijn volgende film eruit gaat zien!
mario
Typische Statham film. En tot nu toe bevalt me dat wel. Vroeg of laat gaat het vervelen. Maar ik geloof dat men met deze actie-acteur een 201X goal heeft. Voor de rest, een klein beetje afwijkend "hitman" verhaal, met een stevige twist. Waar ik wel van kon smullen. Laat maar komen Grietje.
Christof
Het verhaal is spannend en garandeert actie. Je volgt hier een professionele huurmoordenaar die zo nu en dan 'opdrachten' krijgt om bepaalde figuren te doden. Zijn doelwitten zijn personen met een zwart verleden en heden. Je zou dus kunnen zeggen dat Statham's personage niet echt een slecht personage is. Het begint meteen met een klusje, een introductie van Bishop. Zo weet je met wie je te maken hebt en hoe nauwkeurig die is. Het begint beter te worden wanneer Foster erbij komt en met Statham een team vormt om een aantal doelwitten uit te schakelen, dat natuurlijk na Foster's zware training.
Anoniem
Aardige film. Mooie beelden, goede acteurs en leuke stunts. Veel actie. Kortom, houd je van actiefilms, kijken.
Rene
Stevige film met veel actie.
Als je van films als Transporter en Crank houdt dan ga je deze zeker ook kunnen waarderen.
Rene
Een film met goede acteurs. Leuk om de avond te vullen als je niets te doen hebt. Niet echt een film om voor thuis te blijven. Het einde is grappig, maar niet bijzonder. Al om al een redelijke film om te zien.
Anoniem
Best een lekkere actiefilm. Verrassend veel opdrachten in korte tijd voor de mechanica. Wat zijn er toch veel manieren om iemand om zeep te helpen.
Als je er ook achter wilt komen moet je deze leerzame actiefilm gewoon ook zien.
Anoniem
Aanrader
Anoniem
Heerlijke actiefilm. Van begin tot eind volop en natuurlijk Statham met passend character. Originele hitman movie. Aanrader!
Anoniem
Lekkere actiefilm. Superheld en dat soort dingen. Geen moment hoeven te vervelen, genoeg maar niet teveel actie. De beelden soms een beetje te maar nooit te erg. Dus ga maar kijken, niet nadenken gewoon genieten.
Esther
Goede film, kan beter als actie film betiteld worden dan als triller.
Ralf
Spannend verhaal, veel actie en het blijft boeiend. Ze zijn niet de lieverdjes, maar toch 'leef' je met ze mee. Afloop ook verrassend.
Onur
Leuke film! Heel veel actie! Soms is het wel voorspelbaar. Soms ook weer niet. Hele mooie actiebeelden. Sommige delen zijn ook best wel grappig.
Anoniem
Goede remake van The Mechanic met Charles Bronson. Ook Bronson kon die film maken met weinig woorden.
Goede opbouwende actiefilm met een voor mij helaas bekend einde.
Donald Sutherland zou op de top van zijn carrière niet in zo een film acte the precence geven, maar ja als het beste er van af is...
Gewoon een goede actiefilm.
Anoniem
Super
Anoniem
Wat mij betreft een MUST-SEE als je van goeie actiefilms houdt. Ik heb genoten van alle spektakel wat voorbij kwam. Bij de heftig brute en gewelddadige scenes heb ik even mijn ogen dichtgeknepen. Mijn tere zieltje kan dat niet goed verwerken. Maar de film is briljant gemaakt.
Jason Statham, een man van weinig woorden, neemt je mee in de film. Als acteur in dit goede verhaal, staat hij als een huis. En het einde..... vond ik super.
Bjorn
Jason Statham heeft zich vanaf het eerste moment van zijn carrière op één genre toegelegd: dat van de actiefilms. En met succes! Je hoeft van hem geen hoogstaand drama verhaal te verwachten, maar hij kan een oneliner treffend brengen en de stoere mannenblik beheerst hij tot in de puntjes. The Mechanic is daarom weer een "geknipte" film voor hem, evenals hij "geknipt" is voor de film. Dat betekent; heerlijke oneliners, mooie dames, klassieke plottwists en actie met een dikke A. What do we want more !!
da
Goede actiefilm, lekkere muziek, prima slot.
Stefaan
Super film, om eerlijk te zijn heb ik van deze acteur nog geen enkele slechte film gezien. Zeker een aanrader, even goed als The Transporter.
Arjan
Lekkere actiefilm. Goed verhaal en lekker om te kijken. Met een grappig einde.
Anoniem
Goede actiefilm, super acteur natuurlijk van o.a. Transporter, sterk verhaal en vooral goede afloop.
Anoniem
Ijzersterke actiefilm, genoten van de vechtscenes en voor de afwisseling eens een vechtfilm met een redelijk sterk plot.
Anoniem
Super goede film, leuk met al die ditjes en datjes, komt ook door de goede hoofdrolspelers. Een echte aanrader.
loading