Rango (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Kameleon Rango komt door toeval in het wildweststadje Dirt terecht, waar hij zich voordoet als een...
Rango

Rango

Animatie Kids
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 43 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Kameleon Rango komt door toeval in het wildweststadje Dirt terecht, waar hij zich voordoet als een onverschrokken pistoolheld. Het is aan hem om het stadje van een naderende ondergang te redden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Rango aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Johan
Schitterende animatie. Kwaliteit van de beelden en detail zijn super. Mijn kinderen hebben er enorm van genoten. Vooral de zingende vogels die het verhaal vertellen zijn geweldig.
Een absolute aanrader voor degene die eens iets anders wil...
Disney kan er nog wat van leren.

Reviews

jw
Een erg sterke animatiefilm. De kwaliteit van de animatie is de hoogste die ik tot op heden heb gezien. Het verhaal is wel aardig: zoals bij alle animatiefilms niet zo heel erg diepgaand, maar Rango heeft wel een 'dubbele bodem'. Verder is de film ook erg komisch en de stem van Johnny Depp past er erg goed bij.
Eline
Erg gelachen om deze film. Alhoewel hij op den duur wel wat langdradig werd.
William
Rango is een erg grappige film, niet super maar wel leuk om gezien te hebben, zoals alle Disney films eigenlijk. Het is vooral leuk dat Johhny Depp zijn stem in de film zit, pff wat heeft hij een goede stem maar tegelijkertijd ook een komisch accent. Ik geef Rango een 7, op naar de volgende Dinsney film! Ik wens jullie allemaal veel kijkplezier.
Arian
Ik vond de film wel leuk maar ik had meer verwacht. De humor, en vooral de woordgrappen, halen het niveau niet van o.a. Ice Age of Shrek. De kinderen waren al vrij vroeg afgehaakt en vonden de film verder niet meer interessant. De beeldkwaliteit was wel subliem. Zelf hoef ik deze film niet nog eens te zien.
Jaapjan
Leuke film, maar vond hem af en toe te grof voor mijn kinderen.
Marcel
Onwijs leuke gezellige film. Heerlijke avond met het gezin op de bank gehad. En een hoop humor.
Anoniem
Ik vond de film iets tegenvallen. Zo nu en dan wel met erg leuke stukjes, maar al met al een beetje langdradig. Mijn dochter van 10 jaar vond hem wel leuk. Als film voor het hele gezin had ik er wel meer van verwacht.
Janine
De film keek wel lekker weg alleen vond ik hem niet super! Hele rare beesten kwamen er in voor, haha. Ben wel dol op animatiefilms!
ben
Hoi mensen, leuke film! Muziek, karakters en beelden passen erg goed. Ik kan hem aanbevelen. Ben
Michelle
De film viel me tegen, ik had meer humor verwacht. Er zaten wel grappige stukjes in de film, maar te weinig. Ik vond de film ook langdradig en heb de film uitgezet en dus niet helemaal af gekeken. Het boeide me ook niet en het was een voorspelbare film. Misschien moet je hier jong voor zijn om het leuk te vinden?
Anoniem
Ik vond hem wat tegenvallen. Mooie beelden en op zich geen slecht verhaal, alleen niet echt veel humor. In films als 'Shrek' en 'Verschrikkelijke Ikke' zaten echt hilarische scenes en woordgrapjes, Rango is meer gericht op het verhaal zelf. Ik zou hem niet nog een keer kijken. Niet slecht, maar als je hem niet ziet mis je niks.
Anoniem
Leuke animatiefilm met grappige en trieste momenten. We hebben ook als volwassenen van deze film genoten. De film steekt goed in elkaar en is regelmatig verrassend en bleef boeien. Ik vind dat de animatiefilms steeds beter worden. Deze film is een echte aanrader, ook voor volwassenen!
jochem
Dit is gewoon een hele leuke familiefilm. Top om met je kinderen te kijken. Spanning, actie, romantiek enz. Alles heeft het. En de animaties zijn bijna levens echt. Echt veel gelachen heb ik ook weer niet (zoals in Shrek bijvoorbeeld). Maar al met al een zeer vermakelijke film.
Mischa
Echt een grappige film en fantastisch hoe de animatie is, wat een beesten!
Guus
Leuke familiefilm. Hele verrassende en fantasierijke plotwendingen. Ook de knipoog naar diverse westerns is heel grappig. Deze film boeit tot 't einde.
mario
Een animatiefilm die Sergio Leone wel zou smaken.
Western, humor en bad guys met karakter. Het feitje dat Rango een cowboy-kopie is van Jack Sparrow, maakt het gewoon hilarisch bij momenten.
Peter
Grappige animatiefilm met heel wat spannende maar ook ontroerende momenten. De verhaallijn is naar mijn idee niet zo duidelijk, alles speelt zich 'toevallig' zomaar na elkaar af. Dat hield de kinderen echter niet tegen dit een geweldige film te vinden.
freerk
Kinderfilm, leuke film, spannend. Echt de moeite waard, echt aan te raden
Chris
Leuke animatiefilm met grappige en trieste momenten en een held met menselijke hoogtepunten en dieptepunten. We hebben er met onze 3 kids van 10 tot 14 allemaal van genoten. Niet altijd helder welk dier elk karakter voorstelt, maar dat kan aan ons liggen. De film steekt goed in elkaar en is regelmatig verrassend en bleef boeien, ook voor ons volwassenen. Knap werk.
Anoniem
Hou van animatiefilms en vond deze erg origineel. Absoluut een aanrader om te huren, ik geef deze film een 8.
Anoniem
Film was echt de moeite waard! Leuke grappen, vooral met een jointje erbij heb ik helemaal dubbel gelegen, dus al met al een aanrader voor heel de familie....
Arie
Heerlijk! Fantastische animatie, goede muziek en regelmatig een knipoog naar andere legendarische films... Een genot om naar te kijken!
Anoniem
Wel een grappige film. Genres als romantiek, actie, spanning en avontuur zie je terug in deze film. Knap gedaan. Naar mijn mening is dit een animatie film voor minimaal 8+. De film is op bepaalde momenten best spannend en barbaars. Ook is het verhaal voor kinderen misschien lastig te volgen.
loading