Yogi Beer (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN - Onze favoriete beer uit Jellystone Park is weer terug en probeert nu ook in deze prachtige...
Yogi Beer

Yogi Beer

Animatie Kids Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 1 u 17 min

NEDERLANDS GESPROKEN - Onze favoriete beer uit Jellystone Park is weer terug en probeert nu ook in deze prachtige animatiefilm zijn lunch mand voor mand binnen te halen. U hoort Dan Aykroyd als Yogi Beer en Justin Timberlake als zijn trouwe maatje Boo Boo. Het gaat niet goed met Jellystone Park en dus heeft de geniepige burgemeester Brown besloten om het park te sluiten en de grond te verkopen. Dat zou betekenen dat Yogi zijn thuis kwijtraakt. Om dit te voorkomen moet hij bewijzen dat hij echt slimmer is dan de gemiddelde beer en probeert hij samen met Boo Boo en ranger Smith het park van de ondergang te redden. Geniet nu opnieuw van de avonturen van onze oude vertrouwde held uit de tekenfilms van Hanna-Barbera. Met rollen voor Anna Faris, Tom Cavanagh, T.J. Miller en Andrew Daly.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Yogi Beer aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Sandra
Yogi beer is een vrolijke, humoristische film voor het hele gezin. Vooral de interactie tussen de beren en de verzorgers/mensen is erg grappig. De makers van de film krijgen je zover om heerlijk mee te gaan in het verhaal en je in te leven in de passies voor de beren en de natuur. Mijn kinderen hebben de film al meerdere keren gezien maar hij blijft erg leuk. Heb ze gevraagd welk cijfer ik moet geven: antwoord 10... Absolute aanrader!

Reviews

Norbert
Samen met mijn man en zoontje van 7 deze film gekeken. Bakje chips, glaasje drinken en dan deze film. Filmavondje gegarandeerd succes.
Pieter
Er is een overgroot aanbod aan animatiefilms die elkaar in snelheid en "mondigheid" proberen te overtroeven, ook qua animatie technieken is er een ware veldslag gaande. Het verhaal van Yogi Bear dateert nog uit de tijd dat alle Hannah-Barbera strips verzameld werden in stripalbums onder de naam The Flintstones en dan heb ik het over meer dan 40 jaar geleden. Het verhaal van de onverzadigbare parkbeer die bezoekers hun picknick komt afbedelen, is dus niet nieuw, maar ook half zo leuk niet meer als toen, toen Yogi nog nieuw was naast Top Cat en Huckleberry Hound. Dit gegeven als eigentijdse animatie verfilmen, maakt er niet meer dan een aardige vertoning van en dat nog dankzij de snelheid, de bij de hand klinkende dialogen en de soepele beelden met veel val en stuiter momenten. Aardig vermaak voor wie het verhaal nog niet kende.
Bram
Erg leuke animatie en stukje speelfilm, 10 waard.
Anoniem
De kids vinden de film een 10 waard. Leuke film om samen gezellig te kijken. Ook voor de ouders volop humor. Eigenlijk iets te kort. De film had langer mogen duren.
Wim
Erg Leuke film, heb hem 2 keer bekeken, alleen jammer geen Nederlandse ondertiteling volgens mij. Ga hem zeker nog een maal bekijken. Verder de kleuren en verhaal erg leuk. Ook voor de aller jongsten onder ons.
Anoniem
Het is een hele gezellige film en is ook nog grappig voor jong en oud.
Elise
Een leuke, gezellige film voor jong en oud.
Yvonne
Mijn zoon van 7 jaar en ik hebben samen de film gekeken en hebben erg moeten lachen om de gekke fratsen van de beren. Onderweg kwam ik erachter dat mijn zoon de film ook al een keer in de bioscoop gezien had met een vriendin van mij toen ze een keer moest oppassen. Hij vond de film zo leuk dat hij het vooraf lekker niet tegen mij zei zodat hij de film nog een keer kon zien! Zeker een aanrader!
Jozien
Leuke film voor gehele gezin.
Kinderen hebben gelachen.
Stef
Echt een hele leuke familiefilm met een hoop humor voor jong en oud! Echt een aanrader om gezellig te kijken met z'n allen.
Folkert
Mijn broertje vindt hem helemaal geweldig. Ze zijn heel grappig en mijn broertje vindt alleen die film leuk.
remy
Het was geweldig om te zien hoe onze zoon net zo genoot als wij. Voor ons jeugdsentiment en voor hem gewoon 2 hele gekke beren, heerlijk.
Tineke
Al jaren is Yogi Beer bekend bij jong en oud en ook deze film is geschikt voor zowel jong en oud.
Een leuke, gezellige en ontroerende film die tot het einde leuk blijft om naar te kijken.
Dewika
Een hele leuke film, mooi gemaakt. Gezellig om met het hele gezin naar te kijken. Vooral als je Yogi beer van vroeger kent, is het leuk.
Lisette
Erg leuke film mijn kleinste heeft hem meerdere keren bekeken en bleef onder de indruk!
John
Vond het een leuke en grappige film.
Anoniem
Zeer leuke gezinsfilm, genoeg te lachen en leuk verhaal.
freerk
Een hele leuke film, ook voor ouders. Lachen, gieren, brullen. Echt een aanrader, vandaar een top cijfer.
loading