Summer Lover (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De miljonairsdochter Sappho Lovell arriveert op het Griekse eiland Lesbos voor haar huwelijksreis met haar...
Summer Lover

Summer Lover

Romantiek Drama
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 28 min

De miljonairsdochter Sappho Lovell arriveert op het Griekse eiland Lesbos voor haar huwelijksreis met haar echtgenoot, de artiest Phil. Daar ontmoet zij Helene, de dochter van een Russische archeoloog en zij wordt stapelverliefd op haar. Terwijl onze drie minnaars in een complexe meisje-jongen-meisje driehoeksverhouding leven, gelooft Sappho dat zij de reïncarnatie is van de legendarische dichteres Sappho, die de eerste was om het 'lesbische' om te zetten in 'Lesbos'. Helaas beseft deze moderne Sappho ook hoe de legende van de oude Sappho eindigt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Summer Lover aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Johan
Een eigenaardig verhaal. Maar toch mooi op zich. Jammer dat het hun niet samen lukte. Maar toch leuk om te zien. Mooie en pure scenes.

Reviews

Tamara
Spannende intriges, geweldige liefdesscènes, maar een waardeloos einde...
loading