Jackass 3.5 (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Volledige film van ca. 83 minuten met extra materiaal van de knotsgekke stuntcast als vervolg op Jackass 3! Nog meer...
Jackass 3.5

Jackass 3.5

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 21 min

Volledige film van ca. 83 minuten met extra materiaal van de knotsgekke stuntcast als vervolg op Jackass 3! Nog meer stunts, nog meer ongein, nog meer absurde grappen zoals je alleen van de Jackasses mag verwachten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Jackass 3.5 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
suraja
leuke film

Reviews

Anoniem
Had er meer van verwacht maar wel leuk
Nicole
Leuke film!
Als je houdt van de humor van Jackass dan is het zeker een aanrader.
Nicole
Mijn zoon wilde deze film graag zien omdat hij Jackass helemaal te gek vindt en ondanks het helemaal niet mijn genre is werd ik toch zo nieuwsgierig dat ik hem ook gekeken heb. Viel mij eigenlijk reuze mee, ik heb toch ondanks het hier en daar erg grof en hard was zo erg moeten lachen dat de tranen oven mijn wangen liepen! De leukste scènes waren wat mij betreft de ongeplande opnames en de camera opnames met de slow motion beelden, die waren geweldig! Het is wel echt geen film voor hele jonge kijkers en je moet er echt van houden van dit soort humor! Ik ben blij dat ik Jackass gekeken heb, heb eens lekker kunnen lachen! Weet niet of dit de beste Jackass film is, want ik heb de andere niet gezien? Wie weet...
Walco
De film Jackass 3D was wel een stuk beter dan deze, maar er zitten wel weer leuke stunts in. Als je Jackass leuk vindt, is het zeker de moeite om te kijken. De interviewtjes tijdens de film vind ik persoonlijk wat minder. Het is de moeite waard om te kijken maar niet meer dan dat.
johan
Vet cool, goede film
Mark
Jackass 3D vond ik echt heel leuk. Jackass 3.5 viel me erg tegen. Ik heb het gevoel dat de filmpjes van Jackass 3D, die niet zijn uitgezonden en minder leuk waren, maar in deze film zijn geplakt.
Anoniem
Het is bizar en leuk, veel gelachen!
loading