Flipped (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Flipped vertelt het verhaal van Juli Baker en Bryce Loski. Juli houdt van kippen, zit vaak tijdenlang bovenin haar...
Flipped

Flipped

Romantiek Drama
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 26 min

Flipped vertelt het verhaal van Juli Baker en Bryce Loski. Juli houdt van kippen, zit vaak tijdenlang bovenin haar lievelingsboom voor zich uit te staren en gelooft, vanaf het begin dat ze zijn mooie blauwe ogen zag, dat ze ooit met Bryce zal gaan zoenen. Jammer genoeg voelt Bryce niet zoveel voor Juli. Hij vindt haar zelfs maar een beetje vreemd, want wie houdt er nou van kippen en zit zo lang wat dom voor zich uit te staren in een boom? In groep acht verandert echter alles. Bryce begint Juli toch wel erg leuk te vinden, terwijl Juli begint te denken dat de mooie blauwe ogen van Bryce misschien wel net zo leeg zijn als hijzelf...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Flipped aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Michel
Zeer mooi verfilmde dialoog, waarin het kind-perspectief van beiden tot uiting komt. Het is een romantische film met een goede inhoud.

Reviews

Anoniem
Een lieve film die je met een goed gevoel achterlaat. Het is geen spannende film met onverwachte wendingen maar hij houdt je wel geboeid. De hoofdrolspelers kunnen hun rol goed neerzetten. Alleen de rol van de vader is zwak en wordt niet goed neergezet. Al met al een leuke familie film, de moeite waard om te zien.
Anoniem
Leuke familiefilm! Zoiets zou zeker ook in de realiteit kunnen gebeuren. De 2 jonge acteurs spelen erg professioneel. Het leven van de 2 jonge acteurs is erg realistisch weergegeven. Kortom, een echte feeling good movie.

Anoniem
En film vol prettige associaties met 'The Wonder Years' met Kevin Arnold en Winnie Cooper.
phat
Mooie romantische film over een jongen en een meisje. Het meisje is helemaal verliefd op de jongen, maar hij niet op haar. Op het eind wordt hij wel verliefd op haar.
Sharon
Erg leuke en lieve film. Goed geacteerd! Kunnen menig kindsterretjes wat van leren.
mieke
Superleuke film! Fijn hoe het verhaal langs weerszijden verteld wordt.
Anoniem
Leuke familiefilm! Alleen zou zoiets in realiteit niet snel gebeuren. De 2 jonge acteurs spelen wel erg overtuigend voor hun leeftijd. Lekker luchtig filmpje waarbij je niet veel na hoeft te denken. Het eind is niet erg verrassend maar wel erg leuk
Anoniem
Mooie film, leuk om met je vriendin te kijken
Anoniem
Zin in een ontspannen film, dan is dit een aanrader. Erg leuk gespeeld en leuk in elkaar gezet. Niet de standaard romantische film, maar natuurlijk wel met het feel good element erin. Voordat je het weet, is de film voorbij. Ook een goede cast!
loading