No Strings Attached (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Adam belandt stomdronken en naakt op Emma's bank. Ze hebben beiden geen behoefte aan een nieuwe relatie,...
No Strings Attached

No Strings Attached

Romantiek Komedie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 44 min

Adam belandt stomdronken en naakt op Emma's bank. Ze hebben beiden geen behoefte aan een nieuwe relatie, maar de seks bevalt ze wel erg goed. Dit proberen ze dan ook vol te houden, zonder verliefd te worden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om No Strings Attached aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Danielle
Geweldige romantische komedie! Heb er echt van genoten en wilde 'm meteen nog een keer zien. Vind de trailer wel zwak, maar dat houdt de film eigenlijk juist verrassend. Een aanrader!

Reviews

Anoniem
Zojuist heb ik de film No Strings Attached op meJane.com bekeken. Deze film heeft bij mij ervoor gezorgd om even lekker een avondje thuis op de bank te kunnen ontspannen. Het is geen diepgaande film maar de film geeft een zeer herkenbare situatie weer onder de jonge generatie van deze tijd. Uiteindelijk is het wel mooi om te zien dat deze twee mensen uiteindelijk toch verliefd op elkaar worden. En dat de oppervlakkigheid van de trend van deze tijd hierbij toch aan de kant heeft gezet.
Anoniem
Leuke film voor als je niets te doen hebt. De film is wel af en toe langdradig en saai. Gelukkig maken de hoofdrolspelers dat wel enigszins goed. De verhaallijn en het einde van de film zijn wel erg voorspelbaar. Maar goed, dat is in elke romantische komedie het geval.
Anoniem
Leuk! Ik heb hm al 3x gekeken. Blijft lachen.
Anoniem
Wij vinden het meer dan drie sterren waard. Het is een leuk en vooral romantisch verhaal. Het acteerwerk van beide hoofdpersonen is geloofwaardig en aandoenlijk. Er zit ook veel humor in de film. Het is echt een film om met je partner of lekker met vriendinnen te kijken op een zaterdagavond op de bank.
Anoniem
Leuk!
Laura
Een voorspelbare maar toch wel erg leuke film, kijkt lekker weg.
Anoniem
Lekkere feel good movie om te kunnen kijken zonder er veel bij te hoeven nadenken. Af en toe echt leuk, af en toe echt flauw. Het voelde alleen niet als een film die ik koste wat het koste af moest kijken. Maar ik heb 'm uitgekeken en hij was zeker wel leuk. Ik zou 'm niet aanraden bij vriendinnen, maar ook niet afraden. ;-P Gewoon wel leuk.
Willeke
Lekkere romantische niet-nadenk-film, voor op de bank met thee en chocola. Geen ingewikkeld verhaal, geen tweede laag, gewoon een lekkere zwijmelfilm over een stel dat afspreekt wél met elkaar het bed te delen en met elkaar bevriend te zijn, maar niet verliefd te worden. Wat uiteraard niet lukt. Af en toe grappig, goed gespeeld, en met een keurig einde.
Mark
Leuke film om te kijken met je vriendin hahaha. "Kijk zo kan het ook" ;) "No strings attached..."
Anoniem
No Stings Attached een leuke ‘feel good’ film. Het laat af en toe wel wat steekjes vallen, maar dit wordt goed opgevangen door Natalie Portman en Ashton Kutcher. Ook is de humor soms een beetje ‘over the top’, maar er komen ook genoeg leuke grappen in voor. Het verhaal is erg voorspelbaar, maar zeker niet saai om naar te kijken, omdat de seksuele chemie tussen Portman en Kutchner van het scherm afspat. No Strings Attached is niet de komedie van het jaar, maar wel een bezoek aan de bioscoop meer dan waard.
Arno
Een erg leuke feel good movie. Hoewel het script voorspelbaar is, hebben we hard gelachen om de grappen. Vooral leuk aan deze film is dat nu de vrouwelijke helft eens moeite moet doen om de mannelijke helft voor zich terug te winnen. De film is wat minder zoet dan andere romantische komedies.
Een aanrader wat ons betreft.
Anoniem
Wat een heerlijke feelgoodmovie! Kijkt lekker weg op een luie avond op de bank. Niet teveel nadenken en gewoon kijken. Echt een super leuk stel zo samen. Een aanrader dus.
Carola
Ontzettend leuke film! Wel voorspelbaar, maar dat maakt 'em niet minder leuk.
Ewald
Leuke, wel wat voorspelbare romantische comedy met Natalie Portman en Ashton Kutcher die in eerste instantie 'slechts' elkaar sexvriendjes zijn, wat natuurlijk stand houdt totdat ze echt gevoelens voor elkaar beginnen te krijgen...
Anoniem
Een ontzettende leuke, romantische komedie. Deze films is inderdaad erg voorspelbaar. Maar toch leuk om met een paar vriendinnen op de bank naar te kijken. De acteurs spelen het verhaal erg goed. Het is echt een film om bij te lachen en te huilen. Kortom een leuke film!
Janine
Ik had 'm niet in de bios gezien want ik wist niet zeker wat ik ervan zou vinden. Nou, mijn verwachtingen waren niet zo hoog en dat bleek wel. Heb 'm afgekeken maar vond 'm best saai. Er zat niet echt een pakkend verhaal in. Een magere 5 helaas.
Joop
Prima film. Werkt zeer ontspannend en er zit toch een prima boodschap in de film.
Richard
Leuke feel good movie. Met humor. Lekker voor een avondje op de bank hangen. Ashton Kutcher en Nathalie Porter doen het leuk samen. Best een aanrader.
Gerhardus
Leuke romantische film. Heerlijk om bij weg te zwijmelen en met voldoende spanning erin.
Anoniem
Een lekkere zoete film en ik heb bovendien geleerd wat 'donut holes' zijn.
lucas
Leuke film, om een saaie avond mee door te komen.
Fred
Een leuke romantische komedie. Gezellig om samen met je gezin te kijken.
Jacco
Erg leuke film. Gewoon lekker om naar te kijken. Grappig duo samen. En de situatie is ook wel herkenbaar.
Ingrid
Een heerlijke, onderhoudende film met weinig diepgang. Leuk omdat er verschillende tijdsbestekken worden beschreven en vooral leuk om te zien dat een relatie zonder afspraken toch een echte relatie wordt.
Wendy
Gewoon een hele leuke, romantische komedie. Zoals alle films in deze categorie, erg voorspellend. Maar dat maakt de film niet minder leuk. Ashton Kutcher heeft een hele leuke en aandoenlijke rol in deze film. Het is echt een film om bij te lachen en te huilen. Heerlijk om met vriendinnen te kijken!
Rene
Geen topfilm, maar wel erg leuk om te zien. Zeker de moeite waard.
amanda
Lekkere film op bij te relaxen!
Sabine
Heerlijke feelgood movie!
Carien
Heerlijke feel good movie. Ik vind het een vrouwenfilm. En leuk dat de rollen inderdaad eens zijn omgedraaid. Het is hier de vrouw die zich niet zo maar wil binden. Goed gespeeld. Niet een cult film, maar happy movie, soms heerlijk om even weg te zakken in een romantische film!
Mila
Eerste indruk: een typische romantische comedy. Maar door o.a. Nathalie Portman en een sterk verhaal maakt de film toch een eigen karakter. Een film die je opvrolijkt en laat lachen. Een aanrader.
Anoniem
Heerlijke film! De trailer is precies zoals de film, en leuker! Ik heb de film 2 keer achter elkaar gekeken, zo leuk! En lief! En met lekker veel chemie tussen de hoofdrolspelers...
Erika
Leuke, grappige film om lekker op de bank te hangen met een wijntje erbij! :) Een aanrader! Wel erg voorspelbaar allemaal, maar daar wordt de film niet minder leuk om! Een heerlijke meidenfilm met natuurlijk een happy end! Voor een goed verhaal hoef je deze film echter niet te kijken want dat zit er niet echt in.
Anoniem
Leuk dat het verhaal eens is omgedraaid, de vrouw is nu eens degene die zich niet wil binden. Maar voor de acteurs viel er niet veel te halen, slappe teksten en flauwe grappen maken de film niet aantrekkelijk.
Marcia
Deze film deed mij denken aan een andere Ashton Kutcher film, A lot like love, alleen was deze veel minder leuk. Ashton is te zoetsappig en eager in deze film en Nathalie Portman speelt niet erg overtuigend "hard to get". Ik heb ze beiden beter gezien en ook leukere romcom's gezien.
Claudia
Prima feel good movie voor avondje op de bank.
Lisette
Ik vond hem erg leuk, inderdaad lekker op de bank met een wijntje, heerlijk!
Anoniem
Behoorlijk flauwe film over behoorlijk flauw onderwerp. Jammer, deze acteurs konden er ook niet meer van maken dan dit.
Godelieve
De trailer was erg grappig, maar de film daarentegen was saai. Dus de scene in de trailer was gelijk de enige leuke scene.
Rudy
Leuke film, een mooi duo waarbij de spanning er constant inzit.
Anjesse
Leuke film!! Wel apart...
Fernando
Leuke film, goed om een zaterdagavond een keer door te komen.
Sabine
Geweldig! Echt een aanrader onder de romantische komedies van dit moment! Natuurlijk gaat het altijd over hetzelfde, natuurlijk is er altijd een happy end, maar nou en! Als het goed neergezet is dan is het anderhalf uur genieten, lachen, je verplaatsen, herkennen en je op een roze wolk begeven. Natalie Portman is net als altijd fantastisch, ze is zo grappig, bijzonder en anders. Ik vind het idee leuk dat de rollen omgekeerd zijn in deze film en de situaties waarin ze daardoor belanden zijn prachtig. Ashton Kutcher verbaasde me enorm, ik vind hem altijd zo saai om naar te kijken en zijn films zijn mij een tikkeltje te oppervlakkig, maar wat een leuke vent speelt hij in deze film. Een topper als je met kaarsjes, thee en koekjes op de bank wil zitten.
Anoniem
Weer een heerlijke film. Een dikke 8 krijgt hij van mij wat betreft de romantiek en komedie. Een aanrader.
Aileen
Nooit verwacht Nathalie Portman te zien aan de zijde van Ashton Kutcher. En al helemaal niet in dit soort films, vooral niet na haar rol in Black Swan. Leuke film vol met domme grapjes en bizare situaties. Niet te veel bij nadenken, gewoon kijken. Verder was de muziek hilarisch!
gerline
Grappig. Toch blijft heel veel hetzelfde. Niet echt spannend, het einde is te verwachten.
Anoniem
Geinige film. Als je zin hebt in een feel good movie, dan is dit een aanrader. Er zitten grappige elementen in, vooral in het begin. Halverwege gaat de film terug naar het standaard verhaal.
Robin
Matige film. Het comedy deel van de romcom heb ik niet kunnen ontdekken, het verhaal sleept zich gedurende de film continue in een traag, zichzelf herhalend tempo voort.
Anoniem
Erg leuke "feel good movie". De chemie tussen Ashton en Natalie is erg duidelijk aanwezig en maakt de film geloofwaardig. Er zit ook zeker wel "echte" humor in waar je ook daadwerkelijk om moet lachen. Het voelt niet gemaakt. Leuk en bevredigend einde en de film kijkt prettig weg.
Anoniem
Wel een aardige film. Echt een 13 in een dozijn film. Al die romantische komedies lijken op elkaar. Deze film duurde ook te lang, had makkelijk een half uur ingekort kunnen worden. Wel vind ik Natalie Portman goed acteren en plezant om naar te kijken. Wanneer je melig bent en verder echt niets te doen hebt is dit leuk tijdverdrijf.
Leonie
Ashton!! :) Leuke grappige film. Zitten veel leuke opmerkingen in, en hij is ook nog lekker romantisch.
Deze film voldoet aan mijn verwachtingen en ik zou hem zo nog een keer kijken. Dus een aanrader!
Anoniem
Leuke film. Kutcher heeft meestal wel goede films zeker aan aanrader!
Mieke
Een leuke, romantische film. Waar Ashton en Natalie een geweldig aan elkaar gewaagd stelletje zijn. Van het begin tot het einde even leuk!
Anoniem
Leuke film. Hij blijft tot het eind leuk. Een aanrader
Anoniem
Geweldig leuke film, over hoofdrolspeelster met bindingsangst. Daardoor komt zij in liefdesperikelen met Ashton Kutcher (gave acteur). Dit maakt de film tot een komedie, maar ook een stukje tragedie.
Sabine
Heerlijke romcom. Er is goede chemie tussen de hoofdrolspelers en dat maakt het wel zo leuk kijken. Aanrader voor een avondje meiden onder elkaar!
loading