Lonesome Jim (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jim is een 27-jarige man, die besluit dat hij zich niet kan redden in z'n eentje en hij trekt terug naar zijn...
Lonesome Jim

Lonesome Jim

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2005 Duur: 1 u 28 min

Jim is een 27-jarige man, die besluit dat hij zich niet kan redden in z'n eentje en hij trekt terug naar zijn ouders in Indiana. Zijn familie blijkt echter ook niet echt normaal te functioneren, maar Jim's leven verandert wanneer hij een lokale vrouw en haar zoontje ontmoet, die in hem een vaderfiguur zien.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Lonesome Jim aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Zoals je misschien al in de gaten hebt, deze film gaat niet over de 2e wereldoorlog, zoals in de beschrijving is te lezen. Het verhaal van Lonesome Jim speelt zich af in 'The Midlands' in de VS. Het is een film die gaat over emoties en het niet bereiken van dromen. Wat deze productie bijzonder maakt is dat er van niets, iets is gemaakt. Het is geen popcornfilm, maar een diepgaand realistisch verhaal, met een snufje romantiek. Niet iedereen gaat deze film waarderen of begrijpen. Mijn cijfer voor Lonesome Jim is een 7.

Reviews

Anoniem
Filmhuisfilm, waarin een lamlendige jonge man het leven over zich heen laat kabbelen, zonder zich ook maar ergens voor in te spannen. Liefdeloos, onverschillig en daardoor deprimerend voor hemzelf en zijn naasten. De jonge acteur speelt dit personage met overtuiging. Ik begon echt een grondige hekel aan de hoofdpersoon te krijgen, maar wilde toch weten hoe het hem verder zou vergaan, omdat ik niet kon geloven dat het verhaal nergens toe zou leiden.

Hij leeft enigszins op als hij een leuke jonge vrouw ontmoet en haar zoontje gaat coachen als basketballertje; deze twee accepteren hem helemaal, zoals hij zich gedraagt en in het leven staat. Onbegrijpelijk eigenlijk, want nergens komt in het script voor, dat hij ook leuke kanten heeft en soms geniet van het leven.
Het slot is enigszins voorspelbaar. Al met al een overbodige, deprimerende film; Goed geacteerd, daarom toch nog een 5.
loading