Tristan and Isolde (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De middeleeuwse sage Tristan Isolde vertelt over de liefde tussen een uitzonderlijke ridder en een beeldschone...
Tristan and Isolde

Tristan and Isolde

Actie Drama Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 2 u

De middeleeuwse sage Tristan Isolde vertelt over de liefde tussen een uitzonderlijke ridder en een beeldschone prinses. Een liefde die de vrede tussen Engeland en Ierland dreigt te verstoren. Een legende vol epische veldslagen, intriges aan het hof en de tijdloze, vurige passie tussen twee geliefden

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Tristan and Isolde aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Echt een superfilm voor een romantische avond!

Reviews

Simon-Jan
Goede film voor een leuk avondje samen op de bank. Het verhaal laat zich wat raden zoals vaak het geval is bij dergelijke films, maar het blijft toch altijd heerlijk om een onmogelijke liefde te zien opbloeien tussen twee mensen. Kortom: spanning en romantiek samen in een jasje gegoten. Prima gedaan in combinatie met beeld en geluid.
Anoniem
Prima film als je van zowel romantiek gecombineerd met actie houdt. Mocht je de film Troy gezien hebben met Brad Pitt en je vind dit een goede film dan is deze zeker een aanrader. Zie toch veel overeenkomsten. Alleen speelt dit zich in een ander jaar en plaats af. Met andere woorden heb ik er wel van genoten..
loading