Snuf de Hond in Oorlogstijd (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Friesland 1945. Tom woont bij zijn oom en tante aan de rand van het dorp op de...
Snuf de Hond in Oorlogstijd

Snuf de Hond in Oorlogstijd

Avontuur Nederlandstalig Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2008 Duur: 1 u 37 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Friesland 1945. Tom woont bij zijn oom en tante aan de rand van het dorp op de boerderij Vredehoeve. Hij kan maar moeilijk aarden op het platteland en zit vol woede omdat zijn ouders bij de Duitse bombardementen zijn omgekomen. Hij wil maar een ding; vechten en wraak nemen. Mirjam, zijn Joodse vriendinnetje die op dezelfde boerderij ondergedoken zit, probeert hem te ontdooien. Om een maatje te hebben heeft hij een hond gekregen. Een prachtige lieve herdershond. Hij noemt hem Snuf. Samen beleven ze de spannendste avonturen en helpen ze de Canadezen om hun dorp te bevrijden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Snuf de Hond in Oorlogstijd aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading