Listen To Your Heart (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Danny Foster heeft niet veel: Een appartement zo klein als zijn loonstrookje, geen familie en een kwakkelende...
Listen To Your Heart

Listen To Your Heart

Drama
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 36 min

Danny Foster heeft niet veel: Een appartement zo klein als zijn loonstrookje, geen familie en een kwakkelende muziekcarričre. 'Elke dag is een geweldige dag om te leven', een houding die hij overgenomen heeft van zijn moeder's mateloze optimisme tijdens haar verliezende strijd tegen kanker. Het is liefde op het eerste gezicht wanneer Danny Ariana ontmoet, een rijke vrouw uit Greenwich die tragisch genoeg niet de muziek kan horen die hij als inspiratie voor haar schrijft. Ariana, waarvan haar gehoor verzwakt is sinds haar jeugd, hangt tussen de beschermende vleugels van haar controlerende moeder en het gevecht voor de liefde die, als het een kans, krijgt weleens haar leven kan veranderen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Listen To Your Heart aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Astrid
Wat een supermooie film. Goeie acteurs waardoor je meegenomen wordt in het verhaal. Het verhaal gaat anders dan je in eerste instantie zou verwachten. Er zit humor, drama, liefde en een krachtige boodschap in. Besef iedere dag dat het leven waard is om geleefd te worden! Love and friendship is all you need.
loading