New Kids Turbo (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje...
New Kids Turbo

New Kids Turbo

Actie Komedie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 1 u 21 min

De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, zorgen de New Kids ervoor dat hun ogenschijnlijke eenvoudige oplossing voor landelijke ophef zorgt. New Kids Turbo is een absurd verhaal met een belachelijk hoge grapdichtheid.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om New Kids Turbo aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Minaj
Ik hou echt van deze film! Die jongens zijn echt grappig en droog. :) Zeker wel een 10. :D

Reviews

Anoniem
Was weer ouderwets gezellig!
Annemieke Johanne
Ik, vader van twee jongens, moest deze film bekijken omdat ze het er de hele tijd over hadden bij hun op school. Dat was even slikken! Verklaarde wel het nieuwe vocabulaire. We hebben het over lagere school kinderen.
Over de film: de film is een nieuw genre. Of anders gezegd, een nieuwe categorie. Grappig maar absoluut niet geschikt voor kinderen.
Vanessa
New Kids is een leuke film, wel grappig hier en daar, maar niet echt gieren van 't lachen. Soms wel wat te grof en overdreven, je moet er van houden. Een karikatuur van sommige jongeren die echt zo zijn. Vind wel moeilijk te zeggen wast voor genre deze film nou is. Maar je moet 'm wel gehuurd hebben, hij is wel grappig.
Andy
De film vertegenwoordigt een niet uitgesproken laag van onze maatschappij. Erg herkenbaar, het zijn allemaal losse stukjes, niet echt een film met een goed verhaal. Desondanks wel goed in elkaar gezet doordat veel maatschappelijke scènes herkenbaar zijn.
Levent
Hahahaha het is best een goed komedie jonge. Het is echt een aanrader. Ik vind wel dat ze veel te veel scènes met aanrijdingen hebben gemaakt. Er werd om de 10 minuten iemand aangereden haha. Zonde voor die hond, maar het blijft best grappig jonge.
Anoniem
New Kids Turbo. het tweede deel, is nog grover dan het eerste. Naar mijn mening gaan ze dit keer echt te ver. Niet omdat ik een Fries ben, want daar zie ik de humor nog wel van in. Maar dat ze de oorlog aanhalen op deze manier. Dat is echt respectloos in mijn ogen. Ik geef deze film dan ook een 2 en raad je aan hem niet te zien.
Mariet
Lekker grof, lachen. Asociaal (in de film) blijkt ook leuk te zijn.
Rene
Mooie film met mooie droge humor en actie, moet je gewoon 1 maal gezien hebben.
Jolanda
Ik vond het een leuke film maar zeker niet geschikt voor jonger dan 12 jaar, want er komt veel grove taal in voor.
Verder zitten er ook zeker leuke en grappige momenten in.
Mark
Wel een aardige film, alleen vind ik dat het niet geschikt is voor kinderen vanaf 12 jaar, veel groffe taal.
Anoniem
Over the top film, waarbij een uur lang genoeg was. Toch moet je hem zien, als is het maar om erover mee te kunnen praten.
Danny
Ik vind deze film echt waardeloos! Zo flauw als wat! Ik geef deze film een 4.
Janine
Ik ben normaal niet zo kapot van Nederlandse films maar ik vond deze wel grappig, het gaat gewoon helemaal nergens over. Maar toch grappig.
Marijke
We wilden hem graag zien. Inmiddels hebben we hem gezien, maar dit hoeft niet nog een keer. We hebben toch ook wel weer gelachen. In de film is wel duidelijk gemaakt hoe moeilijk sommige mensen het hebben in Nederland en natuurlijk in andere landen, en hoe daar dan mee om wordt gegaan door instanties. Dat vind ik toch wel goed.
peter
Ik had er geen hoge verwachtingen van, maar de film is me toch nog mee gevallen. Het is niet zo dat ik hem nog eens zou willen zien.
Paul
Vond de film erg leuk om samen met mijn jongens te kijken. Geen moeilijk gedoe, gewoon lekker lachen.
Wilden al naar de bioscoop gaan om film te zien.
Gelukkig nu gezien en het viel me echt niet tegen. Lekker slap filmpje, en lekker gelachen.
Jan
Ik vond de film tegenvallen. Goedkoop en over de top. Dit was natuurlijk ook de bedoeling, maar het is echt misgeschoten wat mij betreft. Toch ook leuke scenes en grappen, maar doe mij de serie maar en laat ze het vooral daarbij houden.
Barry
Dit is echt een goeie film, er komen scheldwoorden langs dus je moet ervan houden. Maar voor jongeren is dit de perfecte film. Heb er zelf erg veel om gelachen dus het is een aanrader!
Kaya
Een film waar je wel om kunt lachen, maar als je het gaat ontleden, op diverse punten zoals het verhaal en de regie, blijft er weinig positiefs over. Toch zal deze film voor de fans heerlijk zijn om te kijken.
jaap
Wel grappig maar niet heel onderhoudend. Er wordt veel gescholden en er gebeurt niet heel veel. Veel is er overgenomen uit de serie en het camerawerk vind ik niet heel geweldig. Ik heb wel gelachen, maar vond m niet super. Deze film kijken als je van pure onzin houdt.
Peter
Onze kinderen (15,13 en 11) vonden 'm geweldig!
Eerlijk is eerlijk ook wij hebben menig keer flink moeten lachen! Toch vonden wij deze film te platvloers. m.n. het taalgebruik. Marlon
Anoniem
Leuke onderhoudende familiefilm.
Makers moeten het wel bij één film houden.
Niet gaan overvoeden, anders is het niet leuk meer.
Moeite waard.
Shailendra
Leuke, grappige film met veel droge humor. Ik heb wel genoten.
Anoniem
Deze Film is Hilarisch als je de serie kent. En anders is hij nog steeds geweldig, een film met inhoud is het niet echt maar het kijkt heerlijk weg. Dus als je een film wilt kijken met je vrienden of gewoon lekker een filmpje wilt zien, zou ik deze film aanraden.
Nico
Als je een Goeie fan bent van New Kids? Dan ben je zeker goed af bij deze film echt top!!! Maaskantje!!!
mario
Humor zoals we die in de lage landen wel meer hebben gezien met toppers zoals Schatjes en Flodder. Platvloers, recht voor de raap, en uit het leven gegrepen. De sneer naar de huidige situatie binnen de samenleving is een cynische noot verpakt in een vergulde joint. Raar maar waar, de mensen die dit gemaakt hebben hebben, hebben een anarchistisch, maar desalniettemin kapitalistisch kantje. Gefeliciteerd.
Anoniem
Een film zoals je hem verwacht na de filmpjes van New Kids. Hilarische elementen, maar ook wel een aantal grappen die we al hadden gezien in hun filmpjes. Toch blijft het een geniaal concept en kan ik iedereen deze film aanraden die houdt van de humor van New Kids.
Anoniem
Wil je even een simpele film zien, prima keuze. Grappig maar meer ook niet.
maarten
Kijk, ik vond de film helemaal niet zo goed. De grapjes komen te laat en zijn al te vaak gedaan op internet. Ik denk dat de mensen New Kids Turbo moe zijn. Ze gaan ten onder aan hun eigen succes.
De verhaallijn is helemaal niet goed doordacht. Ik ben bijna in slaap gevallen.
De grappenmakers komen veel beter tot hun recht in korte sketches etc dan in een full feature film.

wat ik het allerslechtst vond waren nog niet eens de new kids maar het gastoptreden van Arnie en Peter.

Anoniem
Slap Brabants geouwehoer toch geinig.
Anoniem
ik had heel de film de slappe lach ;p
Mario
In het begin is het even wennen aan de platvloerse humor. Later in de film ben je niet anders gewend en lach je je een deuk. Echt een leuke film, aanrader voor iedereen om eens te kijken. En helaas; hier moet je er "toch" voor betalen, maar graag hoor! Eind van het jaar volgt er een vervolg... Nitro...
Anoniem
Heerlijke domme humor. Een TURBO film
Anoniem
Ja blijft leuk! Was bang dat ie tegen zou vallen maar hij is echt leuk ;-) Kijken als je ervan houdt!
loading