Life as we Know it (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Holly (Katherine Heigl) is een succesvolle cateraar en Messer (Josh Duhamel) een veelbelovende...
Life as we Know it

Life as we Know it

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 50 min

Holly (Katherine Heigl) is een succesvolle cateraar en Messer (Josh Duhamel) een veelbelovende sportverslaggever. Na een dramatische eerste date is het enige dat ze gemeen hebben hun minachting voor elkaar en hun liefde voor hun peetdochter Sophie. Wanneer ze plotseling de rol van Sophies ouders op zich moeten nemen, worden Holly en Messer gedwongen hun meningsverschillen aan de kant zetten. Terwijl ze hun ambities en drukke sociale leven op elkaar proberen af te stemmen, zullen ze ook nog moeten leren met elkaar onder één dak te leven. Josh Lucas, Christina Hendricks, Hayes MacArthur en Jean Smart nemen de andere hoofdrollen voor hun rekening in deze scherpe, gevoelige romantische komedie van de hand van Greg Berlanti (van de TV-series Brothers Sisters en Everwood).

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Life as we Know it aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Jack
Leuk, leuk, leuk, leuk, leuk van begin tot het eind!

Reviews

Anoniem
Een leuke film die lekker weg kijkt. Hier en daar wat grappige momenten maar voornamelijk gewoon een leuke romantische comedy. Een echte vrouwenfilm maar mijn vent heeft hem ook met plezier mee gekeken. 'T is geen film die lang blijft hangen maar des al niet te min een goede film voor een ontspannende avond.
Carmen
Wat een heerlijke film is dit zeg! Ik had een rotavond, maar na deze film toch een lekker gevoel! Echt een aanrader en dan vooral voor vrouwen natuurlijk!
Carolie
Echt een heerlijke vrouwenfilm. Aanrader voor een niet te zware avond film ;-)
J.
Een heerlijke romantische komedie! Echt iets voor vrouwen, maar m'n man heeft hem ook met veel plezier gekeken. Leuke acteurs, vooral Josh Lucas is leuk om naar te kijken :-). Je leeft met ze mee en het zal je maar gebeuren.... Het is echt een aanrader om te kijken!!
Tamara
Wat een heerlijke film, heb 'em in één adem uitgekeken!
Je leeft echt met ze mee, en hoopt dat het allemaal goed komt...
Kortom een aanrader met veel humor en romantiek.
Anoniem
Het is een komische film met alledaagse gebeurtenissen, wel aan te raden aan anderen om te kijken.
Anoniem
Leuke en ontroerende film over hoe je leven heel anders kan lopen dan je van tevoren verwacht had. Genoeg romantiek!
Anoniem
Leuke film! Echt een feel good movie. Wel voorspelbaar maar dat stoort niet. Heerlijk voor een avondje bankhangen en niet na te hoeven denken.
Aanrader dus!
Lotte
Jaaaaaa dit is nou een lekkere vrouwenfilm, of om met je vriend te kijken!! Geweldig, heerlijke vent is die Josh Lucas toch! Mmm.. haha. De humor in deze film is ook super, heb bijna de hele tijd krom gelegen van het lachen! Leuk einde, wel een beetje voorspelbaar einde! Maakt de film niet minder leuk hoor! Veel kijkplezier!
van
Erg leuke film voor als je, samen met je partner, niks te doen heb op een saaie zondagmiddag, als het regent..
Evelien
Een film waarvan je al weet hoe het afloopt. Maar toch een hele leuk film om naar te kijken. A feel good movie
Anoniem
Als je morgen wakker wordt, weet je niet meer dat je deze film hebt gekeken, noch waar hij over ging. Maar gisteren was het een prima tijdverdrijf, zonder irritaties, zonder grote verassingen, maar met zoet hopen, fijn kijken en stiekem best wel genieten.
Anoniem
Een film om de avond mee door te komen. Humor heeft de boventoon, en toch zijn er ook van die lekkere huilmomenten. Een voorspelbaar eind, en toch wel weer verrassend. Zeker de moeite waard als je van dit genre houdt. Zelfs een tweede keer is hij nog leuk!
Anoniem
Leuke, romantische, maar ook grappige film waarin de personages goed bij elkaar passen. Bleef geboeid tot het einde, ondanks de voorspelbaarheid.
Anoniem
Leuke film, hij blijft leuk tot aan het einde. Grappig en goed verhaal. Een echte aanrader!
Carien
Leuke film! Katherine Heigl is een geweldige actrice, zo expressief! Een "feel good " movie goed voor een regenachtige zondag middag. Een plezier om naar te kijken. Het verhaal is niet heel bijzonder, maar wel goed neergezet.
Mila
Grappig en ontroerend verhaal. Een heerlijke wegkijk film die je zeker een tweede keer wil bekijken. Een aanrader als je houdt van een romantische comedy.
Anoniem
Heerlijke film, chemie tussen de acteurs is er duidelijk. Ontroerend verhaal, had nog wel iets meer mee gekund... Wel een aanrader!
Sabine
Ja mooi, leuk, zielig, hilarisch, frustrerend, herkenbaar. Doen! Ik vond hem erg vermakelijk.
Anoniem
Wat een leuke film! Ik zou hem zeker aanraden aan anderen!
Joëlla
Topfilm, aanrader om te kijken.
Margo
Leuke vermakelijke film waar ik geboeid naar bleef kijken. Humor en romantiek en goed acteerwerk. Altijd prettig om naar beiden hoofdrolspelers te kijken.
Onur
Leuke film. Sommige scenes zijn best wel grappig. Soms gebeuren er wel dingen die erg voorspelbaar zijn. Het is wel een aanrader! Ik geef de film een 7.
Raymond
Leuke film. Lekker ontspannend gekeken na een drukke dag! Sommige dingen waren wel voorspelbaar. Maar voor de rest wel een aanrader.
Anneke
Goede feelgood film. Heeft alle ingrediënten voor een leuk avondje film kijken. De tranen liepen over je wangen van zowel het lachen als het huilen.
Anoniem
Wat een lekkere film is dit. Geen ingewikkeld verhaal, heel voorspelbaar maar toch prettig om naar te kijken. De grappen zijn leuk, sommige scenes echt ontroerend en de film blijft boeiend. Verwacht geen spannende verhaallijn, maar gewoon een fijne film voor een avondje ontspannen film kijken. De hoofdrolspelers vind ik goed gecast voor hun rollen.
Sinan
Een hele leuke film om met je gezin naar te kijken...
Anoniem
Heb er wel om kunnen lachen, leuke film. Een 7 wat mij betreft
van
Superleuke film en als je kinderen heb heel herkenbaar. Vooral de badscene.
Kortom een heerlijke familiefilm.
car
Een keuze van mijn puber dochter. Zelf zou ik waarschijnlijk niet ervoor gekozen hebben. Toch heb ook gelachen, zeer voorspellend verhaal met geen enkele meerwaarde ter vergelijking.
Anoniem
Heel mooi en grappig!
Zeker ook eens bekijken!
mieke
Heerlijke film.... Perfect om te ontspannen na een lange dag werken!
Raymon
Hele leuke comedie! Zeker een aanrader.
Mariska
Heb deze film samen gekeken met mijn vriend. Vonden hem allebei erg leuk. Natuurlijk wel een beetje voorspelbaar dat ze uiteindelijk bij elkaar komen. Maar ze hielden het tot het einde spannend of dat ook echt ging gebeuren. Echt een goede cast hebben ze gevonden om deze film tot een succes te maken. Een aanrader voor een gezellig avondje op de bank!
Linda
Echt een mooie film met toch wat humor er in.
Esther
Fantastische film met een ijzersterke cast. Vooral de combinatie van Katherine Heigl en Josh Duhamel is fenomenaal. Anders dan alle andere romantische komedies. De film bevat zelfs fragmenten waar je je tranen de vrije loop kunt laten. In één woord fantastisch!!!
loading