City Island (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De feelgood komedie van het jaar! Vince Rizzo is gevangenbewaarder met een droom: hij wil acteur worden. Maar hij...
City Island

City Island

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 39 min

De feelgood komedie van het jaar! Vince Rizzo is gevangenbewaarder met een droom: hij wil acteur worden. Maar hij durft dat zijn vrouw niet te vertellen. Zijn vrouw gelooft ondertussen dat Vince een verhouding heeft, omdat hij 's avonds zo vaak weg is. Dat is wanneer Vince zijn acteerlessen volgt. Wanneer hij in zijn acteerles wordt gevraagd zijn grootste geheim bloot te geven, zet hij daarmee zijn hele leven op zijn kop. Maar al snel blijkt dat Vince niet de enige is met een geheim. City Island is een hartverwarmende en amusante komedie over een gezin waarin iedereen een geheimpje heeft.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om City Island aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Jurgen
Leuke film om een avondje lekker te ontspannen. Soms iets overdreven, maar nooit er echt over.

Reviews

Anoniem
Erg saaie film, absoluut geen comedy, eerder een normale speelfilm. De trailer geeft vind ik een verkeerd beeld van de film, de enige humor die erin zit, zit in de trailer, voor de rest gebeurt er weinig en allemaal erg langdradig. Heb hem ook niet afgekeken. Als je een drama film met af en toe sarcastische humor wilt zien is hij misschien wel goed, maar als je een comedy wilt en echt wil lachen dan zou ik zeker verder zoeken. Een 1, omdat de trailer en beschrijving/genre (comedy) totaal niet overeenkomt met de film.
Carien
Leuke luchtige film. Geweldige hoofdrolspeler. Eerlijkheid duurt het langst en hoe kan je naast elkaar leven en volledig langs elkaar. Grappige scènes, puur een avondje achteruit zakken op de bank en genieten.
Anoniem
Leuke, grappige film, een aanrader om te zien. Hoewel het geen topper is, is het zeker erg vermakelijk en af toe ook ontroerend om te zien. Ik zou zeggen kijken en genieten!
Anoniem
Deze film wordt aangeprezen met de slogan 'dé feelgood movie van het jaar'. Het gevoel wat ik aan City Island overhield was vooral katterig. De verhaallijn over een familie die van alles voor elkaar verbergt is veelbelovend, maar de film wordt al snel een matige klucht. Gelukkig speelt Andy Garcia een hoofdrol. Dat redt de film enigszins.
Anoniem
Ietwat absurde, maar zeer onderhoudende film. Het lijkt er af en toe wat dik op te liggen al die 'gekte' in één familie, maar het blijft wel boeien. Andy Garcia is heerlijk om naar te kijken, zet het personage integer neer. Verwacht geen "laugh out loud' momenten, maar die glimlach verschijnt zeker.
Anoniem
Een hele grappige film. Het is een origineel script. Er wordt goed geacteerd, o.a. door overtuigende Garcia. Mooie balans tussen drama en humor. Blijft boeien tot het eind!
Anoniem
Mooie rol van Andy Garcia in een degelijke speelfilm.
Verwacht geen grappen en grollen maar een relatiefilm met vleugje humor. Een dochter die stript, een zoon die voor valt voor borsten, maar voor kilo's. Het zijn de ingrediënten van een leuke film die nergens te zwaar wordt maar wel onderhoudend blijft.

Anoniem
Ciy Island is een feelgood movie met romantiek en drama. Het vertelt het verhaal van een gezin waarbij ieder lid niet durft te vertellen wat hij/zij diep in zijn/haar hart zou willen. Zo ontstaat er een web van goed bedoelde leugens die toch nog een weg vinden om zonder teveel verdriet opgelost worden. Een goede film om bij te ontspannen waarbij je niet hoeft na te denken hoe het allemaal in elkaar zit.
loading