Dik Trom online kijken / downloaden
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
Dik Trom
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.
| Meer

Dik Trom

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
25-02-2014 - Luuk

Echt, hier kan je super van genieten voor jong en oud!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
29-01-2013 - Irma

Het is een hele leuk film voor jong en oud. Er zit een goed verhaal in met heel veel humor. De film is zeker niet voorspelbaar. Een leuk jongetje die in de film speelt. Het is een aanrader om deze film te huren. Het is het geld waard. Ik heb echt gelachen om de film. Huren dus.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
02-01-2013 - Gea

Samen met de kleinkids van 7 en 10 jaar oud gekeken. Wat een reuze gezellige film en ook goed te begrijpen. Het was leerzaam, maar gezelligheid stond bovenaan! TOP
eens of oneens?
(2)
(0)
Delen op Facebook
08-12-2012 - Frans

Een geweldig mooie film voor de kinderen. Heb genoten van de komische stukjes en over de voeding klopt ook wel. Een beetje af en toe iets lekkers kan echt geen kwaad en zo zie je maar: een beetje gezette mensen zijn meestal wel de lolligste en grappigste mensen. Echt een film naar mijn hart.
eens of oneens?
(2)
(0)
Delen op Facebook
25-10-2012 - Djieny

Een superleuke film voor het hele gezin, is inderdaad een aanrader voor een gezellige filmavond op de bank...
eens of oneens?
(2)
(1)
Delen op Facebook
07-10-2012 - Wouter

Dik Trom houdt van lekker en veel eten. Hij woont in Dikkendam waar alle mensen van eten houden en gaat naar Dunhoven waar zijn ouders een restaurant openen. Maar in Dunhoven houden de mensen eigenlijk niet van eten en als ze eten is het supergezond. Dik Trom en zijn ouders proberen daar verandering in aan te brengen! Dik Trom is een erg leuke film voor het hele gezin met leuke en grappige acteurs die voor een avondje lachen zorgen!
eens of oneens?
(2)
(1)
Delen op Facebook
16-09-2012 - Matt

Dik Trom is een echte aanrader voor een gezellige familie-avond. De grappen zijn (wat wij niet verwacht hadden) echt van deze tijd en leuk voor jong en oud! De hele wereld staat op zijn kop in de wereld van Dik Trom. Leuke verdraaiingen zoals Sonja Slager met haar hond Adkins. Voor wie eens goed wil lachen is dit de uitstekende film! Goed Nederlands gesproken. Dus nergens problemen met de audio. De film beschikt over een leuke cast, en het acteren (zeker voor Nederland) is goed geslaagd!
eens of oneens?
(2)
(0)
Delen op Facebook
25-07-2012 - Monique

Dik Trom vind ik een film voor jong en oud, want ik ben de jongste niet meer en heb af en toe ook in een deuk gelegen. Er zit een goed en humoristisch verhaal in. De acteurs zijn precies geknipt voor hun rol en dat maakt de film zo super. De streken van Dik Trom zijn zo voor de hand liggend, alleen als hij de dingen doet zijn ze echt leuk en lig je in een deuk. Het zal kinderen vooral aanspreken omdat zij zich goed zullen kunnen verplaatsen in de film, want Dik is voor een kind altijd om te lachen, vooral als het op deze manier gaat. En kinderen houden meestal van lekker eten en dat het nog om te lachen is ook, maakt het dat dit de juiste film is om naar te kijken, ik vond hem superleuk.
eens of oneens?
(2)
(0)
Delen op Facebook
15-08-2011 - Eveline

Super leuke film. Mijn dochter van 6 heeft hem meerdere malen zitten kijken. Ze kreeg er geen genoeg van. Zeer grappig. Een echte aanrader. Toch wel wat anders dan de boeken die ik zelf gelezen heb, maar dat is niet erg.
eens of oneens?
(2)
(0)
Delen op Facebook
04-08-2011 - YP

Tot mijn verrassing een heel vermakelijke film. Mijn dochter van 10 vond hem erg leuk en het was absoluut geen straf om 'm mee te kijken. Een aanrader.
eens of oneens?
(2)
(0)
Delen op Facebook
25-07-2011 - Folkert

Dik Trom is echt een super film! Eerst Dik en het bommetje en daarna was het zwembad gewoon een pierenbadje. Ik vond hem zo leuk, ik heb hem wel tien keer bekeken. Dat bord van Sonja Slager vliegensvlug mager vond ik ook zo grappig. Ze moesten een restaurant beginnen in een wijk waar niemand wilde eten, en de vader gaf hem marsepeinen wortels mee!!!
eens of oneens?
(2)
(0)
Delen op Facebook
26-06-2011 - Jeroen

Hele humorvolle, leuke film voor alle leeftijden. Zowel mijn kinderen als ik hebben hiervan genoten
eens of oneens?
(2)
(0)
Delen op Facebook
21-06-2011 - Eric

Zeer leuke film, onze zoon van 6 heeft genoten en volop gelachen tijdens deze komische film. Niet helemaal de "dik trom" van de boeken die je zou verwachten, maar zeer zeker de moeite waard!!
eens of oneens?
(1)
(0)
Delen op Facebook
09-06-2011 - Jan

Een leuke Nederlandse film, heb me er wel mee vermaakt.
eens of oneens?
(2)
(0)
Delen op Facebook
22-05-2011 - Anneke

Het onderwerp betwijfel ik of dat een verstandige keuze is in een wereld met veel Anorexia en Boulimia, maar de film is wel grappig voor diegenen die daar niet gevoelig voor zijn.
eens of oneens?
(1)
(1)
Delen op Facebook
30-03-2011 - Bart

Leuke Kinderfilm zeker de moeite waard. Heerlijk zo'n film zoals een kinderfilm hoort te zijn. Voor iedere leeftijd leuk en ontspannen.
eens of oneens?
(1)
(0)

Cast Loes Haverkort, Eva van der Gucht, Michael Nierse
Regie Arne Toonen
Speelduur 01:22:52
Geluid Stereo
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Beeldformaat 16:9
Jaar 2010
Taal Nederlands
Waardering:
Categorie: Kinderfilm
Familie

Dik Trom is een vrolijke, eerlijke, maar vooral gezette jongen. Samen met zijn ouders woont hij in het knusse Dikkedam, waar iedereen net zo dik en uitbundig is als hij. Het is er elke dag feest. Diks gelukkige leventje verandert als de familie gaat verhuizen naar Dunhoven, waar zijn vader een restaurant begint. In Dunhoven is niemand uitbundig of dik. Iedereen is alleen maar bezig met uiterlijk, gezondheid en sport. Ze zitten dan ook helemaal niet te wachten op die dikke familie Trom en hun restaurant vol calorieŽn. Voor het eerst in zijn leven wordt Dik zich bewust van zijn omvang. Helemaal als hij verliefd wordt op Lieve, het dunste meisje van heel Dunhoven......

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.