Born to Raise Hell (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Martial-arts stuntman Lauro Chartrand levert met Born to Raise Hell een compromisloze actiefilm af. Daarin...
Born to Raise Hell

Born to Raise Hell

Actie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 32 min

Martial-arts stuntman Lauro Chartrand levert met Born to Raise Hell een compromisloze actiefilm af. Daarin bewijst genre-icoon Steven Seagal opnieuw dat hij op zijn best is. Seagal begint met zijn team aan een gruwelijke veldtocht tegen een van de grootste drugs- en wapenbendes van de Balkan. Daarbij gaat het er keihard en genadeloos aan toe. Een echt actiehoogtepunt dat zich kan meten met "TAKEN"!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Born to Raise Hell aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Elibert
Steven Seagal op z'n best!

Reviews

jaap
Echt een Steven Seagal film. Dus niet top en een ingewikkeld plot, maar gewoon aardig acteren en een grappig verhaaltje met vechten. Precies zoals alle andere films van Steven. Is prima weg te kijken. Ik geef deze film een 7.
loading