Vreemd Bloed (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jere wordt geboren op kerstavond 1960, voorbestemd om slager te worden. Zijn vader is slager, zijn grootvader was...
Vreemd Bloed

Vreemd Bloed

Drama Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2009 Duur: 1 u 27 min

Jere wordt geboren op kerstavond 1960, voorbestemd om slager te worden. Zijn vader is slager, zijn grootvader was slager en aan zijn broers Cor, Bolle en Arie wordt van kinds af aan het slagersvak bijgebracht. Maar Jere is anders; hij lacht en hij zingt graag. Moemoe, zijn grootmoeder, besluit Kind, zoals ze hem noemt, in bescherming te nemen tegen zijn vastomlijnde toekomst en de akelige trekken van de andere mannen in de familie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Vreemd Bloed aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Een raar bizar verhaal, wat je af wilt zien. Een aanrader voor de liefhebbers.

Reviews

Anoniem
Aanrader. Sfeerbeeld van de sixties en seventies is heel goed weergegeven. Mooie beelden, weinig woorden. Jammer dat het (op z'n Nederlands) soms zo slecht te verstaan is. Goede acteurs, prachtig verhaal over hoe veranderingen voor de één een zegen en de ander een vloek zijn.
Anoniem
Een leuke film, wel een gekke film maar ik vind hem zelf wel sterk. Prachtig de bizarre rituelen verfilmd van een introverte, opvliegende vader die niet met zijn laatst geboren kind overweg kan. Sinds zijn geboorte ging alles mis en dan is er ook nog het vermoeden dat het een kind van "de melkboer" is.
carina
Wanneer je van gekke films houdt dan is deze een superfilm. Meeslepend tot het laatste moment. Zeker geen doorsnee film maar wel met zwarte humor
loading