Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd...
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 2 u 24 min

De bruiloft van Will Turner en Elizabeth Swann wordt afgelast als beiden gearresteerd worden voor het helpen ontsnappen van Jack Sparrow. Will krijgt de kans zichzelf en zijn verloofde te redden van de strop, door het kompas dat Jack bij zich heeft te overhandigen aan de nieuwe Heer van Port Royal. Jack is ondertussen doodsbang voor Davy Jones, bij wie hij een schuld heeft staan. Jack's ziel wordt opgeëist door Davy Jones, als Jack de sleutel van een dodemanskist met daarin het hart van Davy Jones niet weet te bemachtigen. Maar Jack is niet de enige die belang heeft bij het vinden van de kist...

Speciale effecten Avontuurlijk Actieavontuur Zeegevechten Koloniale tijd Tropische eilanden

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Jessica
Een spannende film. Zeer goede effecten. Helaas is vanwege de donkere achtergrond niet alles even goed te volgen. Het einde is zeer verrassend. Ik kan niet wachten op het volgende deel!
loading