The Crazies (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De bewoners van een klein plaatsje in Kansas krijgen te maken met een vervuiling van hun watervoorziening. Het water...
The Crazies

The Crazies

Thriller Horror
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 37 min

De bewoners van een klein plaatsje in Kansas krijgen te maken met een vervuiling van hun watervoorziening. Het water blijkt te zijn besmet door een mysterieus gif, dat is vrijgekomen na een vliegtuigcrash vlakbij het plaatsje. Beetje bij beetje beginnen de inwoners gestoord te worden...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Crazies aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
David
Goede film, heb me zeer goed vermaakt. Kijkt lekker weg en is goed geacteerd, geen enkele seconde verveeld.

Reviews

Anoniem
Het was een goede zombie film. Ik vond alleen het eind een beetje minder. Het verhaal en de actie waren prima en zoals gezegd zitten er een paar leuke schrikmomenten in, vooral in het begin.
Anoniem
niks aan!
Sonja
The Crazies, ik moet zeggen: een spannende film. Van begin tot het eind echt geboeid zitten kijken!
Goed verhaal, spannend en zeker ook echte schrikmomenten. Goed gespeeld door de acteurs en deze film heeft geen zombies maar ind. mensen die door het drinkwater geïnfecteerd worden en zich zelf steeds gekker gaan gedragen. Zeker de moeite waard om te kijken!
Iris
Een goede, spannende film. Ik heb de hele film door met spanning bekeken. Ondanks dat je meerdere van dit soort films hebt. En nee, het zijn geen zombies in deze film, waar meerdere mensen hier wel over spreken in hun reviews. Een zombie is een levende dode. De film heet niet voor niks The Crazies.
Anoniem
Goeie horrorfilm. Veel schrikmomenten, een goeie aanrader!
Anoniem
Goede film, spannend. Een echte heerlijke zombiefilm. Ik hou er van!
Sandra
Erg goeie film! Het was lang geleden dat we een echt spannende horror hadden gezien. Je blijft de hele film geboeid kijken. Het begin was al spannend maar het eind nog beter! Ik zou zeggen: 'pak een lekker koud biertje en ga deze film kijken'! Je zult er geen spijt van krijgen.
Raimond
Spannende en zeer meeslepende film. Op zich lijkt het een zoveelste zombiefilm te zijn, maar niets is minder waar. Een film met veel goeie schrikmomenten. Overtuigende acteurs en goede grime/make up. Goed verhaal, dat net niet over de top is. Een van de betere thrillers/horrors.
Anoniem
De film is goed opgebouwd en met goede schrikmomenten. Soms was het moeilijk te volgen waar zich de scènes telkens afspeelden. Acteurs leverden goed werk en zaten dicht bij de werkelijkheid met hun acteerwerk. Het einde was redelijk. Wel een aanrader!
Erwin
Een goede film! Vanaf het begin tot einde boeiend om naar te kijken. Deze film heeft een duidelijk verhaal en heeft spannende momenten. De acteurs in deze film weten de karakters goed weer te geven in een stoere typisch Amerikaanse plattelands omgeving waar de wet nog in handen is van een Sherif met zijn assistent.
Ik geef deze film een goede waardering, mede door de ontknoping aan het einde!
hans
Aanrader dit. Inderdaad van begin tot eind spannend
Anoniem
Goeie film! Spannend en niet té, zodat het grappig wordt en de spanning weg is. Deze houdt de spanning er goed in, de schrikmomenten zijn goed en je blijft van begin tot eind geboeid kijken.
jessica
Spannend van begin tot eind. Jammer alleen dat er niet iets dieper op de karakters wordt ingegaan. Ook weinig diepgang. Verder wel een goede film voor een avond op de bank. Je valt er zeker niet bij in slaap.
Wim
Een film dat vanaf het eerste moment tot het einde niet verveeld. Komt zeker niet altijd geloofwaardig over, maar je blijft kijken. Leuke film om met de hele familie naar te kijken. Het slot is niet echt bijzonder.
EDUARD
De film is boeiend en spannend tot het einde. Vergeet vooral niet naar de aftiteling te kijken, want er komt nog wat. Goed is dat er veel hoogtepunten in de film zijn waarvan je weer recht in je zetel springt. Toch blijft het een mysterie wat die 3 man in een pick-up vol lijken door heel de film blijven rondrijden, terwijl er verteld wordt dat na 24 uur iedereen die besmet is, sterft!
Anoniem
Aardige film voor een avondje horror en spanning. Het onderwerp is niet super origineel, maar wel op een goede manier uitgewerkt. Het tempo zit er lekker in, de spanning wordt goed opgebouwd en het einde is goed!
Anoniem
Aardige film met een voorspelbaar verhaal, maar toch is er wel spanning en je kan er een leuk avondje mee hebben.

Desiree
Een spannende film, met niet teveel overdreven rondlopende geïnfecteerde, zieke mensen. Maar juist met meer focus op het verhaal en de mensen die het overleven. Het einde is misschien een beetje overdreven, maar ach dat hoort bij dit genre. En uiteindelijk is het misschien niet eens ondenkbeeldig ...
Andre
Spannende film. Af en toe over de grens, maar zeer leuk om naar te kijken. Het is niet mijn genre en toch was ik van begin tot het einde geboeid aan het kijken.
Steven
Remake van de (minder bekende) gelijknamige film van George A. Romero. Net als Dawn Of The Dead (uit 2004) is dit een remake dat het origineel overtreft. En voor een remake van een toch wel sterke film wil dat wat zeggen! Het verhaal mag dan wel ongeloofwaardig zijn, maar vanaf het moment dat je je daar overheen zet, is het één lange achtbaanrit. De situaties waar de hoofdpersonages zich keer op keer moeten zien uit te redden zijn ijzingwekkend spannend, en erg vindingrijk. Deze film houdt je gedurende de hele speelduur nagelbijtend en angstig op het puntje van je stoel.
Ik raad deze film dan ook bijzonder warm aan voor iedere horror/thriller fan. Bereidt je maar voor op een kleine 2 uur aan non-stop fun!
Anoniem
Ik vond deze film tegenvallen. Had het wat geloofwaardiger en spannender verwacht. Wilde de film bijna niet afkijken, maar door mijn nieuwsgierigheid of het toch nog wat zou worden toch afgekeken.
r
Ongeloofwaardige film. Het verhaal is slordig, mist onderbouwing, ontrolt zich knullig en neemt je niet mee. Geen enkel moment 'meegesleept' door deze film. Geen aanrader.
Anoniem
Lekker spannende film met een aantal goede schrikmomenten. Natuurlijk ontbreken de "ohw hoe kun je nu zoooo dom zijn" momenten ook niet, maar die maken het wel extra spannend.
Anoniem
Leuke film! Weer eens een andere benadering van de 'zombie' en 'virusuitbrakings' films. De film blijft spannend tot het einde.
Anoniem
Lekkere wegkijker, toch wel een must voor de zombieliefhebber, net iets boven de gemiddelde zombiefilm. Verhaal is matig, maar de spanning en de acteurs zijn goed.
Arnoud
Hele spannende epidemie film!
Een virus verspreid, en je moet uitkijken wie er geïnfecteerd is. Uiteindelijk grijpt het leger hardnekkig in, waardoor het extra spannend word. Nergens zijn ze veilig, en deze film houd je de hele tijd in spanning.
Zeker het kijken waard!
loading