Bloodnight (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een groep tieners uit een klein dorpje viert het jubileum van de dood van een lokale moordenaar, die volgens de legende...
Bloodnight

Bloodnight

Thriller Horror
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 24 min

Een groep tieners uit een klein dorpje viert het jubileum van de dood van een lokale moordenaar, die volgens de legende mensen ombracht met zijn bijl. Maar tijdens deze viering komen de tieners oog in oog te staan met deze gruwelijke legende. Het feestje is dan ook snel afgelopen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bloodnight aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
De verhaallijn is op zich wel goed. Maar het had net allemaal wat heftiger uitgevoerd kunnen worden. Het is op sommige momenten gewoon te voor de hand liggend. Er waren weinig momenten waarbij ik verrast werd. Het is geen film waarbij je door de vingers heen kan kijken.

Reviews

Anoniem
Ik vind deze film niks aan! Gewoon slecht!
Anoniem
Wat een slecht gespeelde film is dit zeg. Het verhaal op zich klinkt wel aardig maar de manier waarop het te zien is...nee niet mijn ding. Het had van mij allemaal ietsje heftiger en beter gemogen maar wellicht komt dit doordat ik te veel horrorfilms kijk en eigenlijk niet snel meer onder de indruk ben van dit soort gedoe.
loading