What the Bleep Do We Know (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. What the Bleep Do We Know!? is een bijzondere en vernieuwende film die gedeeltelijk bestaat uit...
What the Bleep Do We Know

What the Bleep Do We Know

Drama Documentaire Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2004 Duur: 1 u 49 min

What the Bleep Do We Know!? is een bijzondere en vernieuwende film die gedeeltelijk bestaat uit interviews, een verhaallijn en gedetailleerde en inspirerende visuele effecten en animaties. De hoofdrolspeelster Amanda wordt gespeeld door Oscar winnares Marlee Matlin (Children of a Lesser God). Zij belandt in een wereld die door wetenschappers wordt aangeduid als de kwantumfysica. De film zoekt de raakvlakken op van de zichtbare, waarneembare wereld en de mystieke, religieuze en filosofische inzichten die de mensheid sinds vele duizenden jaren en overal ter wereld heeft ontwikkeld. Het waarheidsgehalte van deze inzichten wordt steeds meer bevestigd door de allernieuwste resultaten van geavanceerd natuurwetenschappelijk onderzoek. Kortom: What the Bleep Do We Know!? is een nieuwe ervaring en

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om What the Bleep Do We Know aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerrit Willem
De film is ingewikkelder dan het boek. Wel mooie visuele effecten worden getoond. Persoonlijk zou ik dus ook het boek lezen voordat je de film gaat kijken. Zeker als je vooraf geen enkele kennis hebt van quantumfysica. Om het beter te begrijpen moet je eigenlijk de film nogmaals huren of binnen 2 dagen 2x kijken.

Reviews

Tony
Je moet er even in komen en er wel bij blijven. De documentaire heeft een aantal interessante wendingen. De combi van de onderwerpen, de humor en de vele visuele effecten.
loading