Wake of Death online kijken / downloaden
Een huurvideo is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de video getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopvideo dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de video zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de video gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-video, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De video kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
Wake of Death
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.
| Meer

Wake of Death

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
01-09-2012 - Ronald

Recht toe recht aan film. Eenvoudige verhaallijn, enigszins voorspelbaar en gemakkelijk te volgen. De Chinese onderwereld blijkt ook hier meedogenloos te zijn. Met drugs en geld als drijfveer blijft de wereld keihard en is de stap naar corruptie snel gemaakt. Toch een onderhoudende film waarin Jean-Claude van Damme laat zien dat hij meer kan dan alleen vechten.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
18-08-2012 - gerline

Deze film heeft geen echt verhaal. Er zijn geen duidelijke scènes. 80% van de film bestaat uit actiestunts. Dat is geen probleem, maar de uitkomst van de vechtscènes kan je ook voorspellen. Het uiteindelijke einde is dan ook aan het begin al te voorspellen. Ik had meer van de film verwacht en daarom geef ik de film een 4.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
13-08-2012 - Harry

Jean Claude heeft een rijke historie van vechtfilms en dit is wat mij betreft echt zijn laatste. Geen sterk verhaal, accent op de actiescènes en absoluut geen sterke dialogen. Toch gekeken en het is aardig. Een huilende Jean Claude had ik nog niet eerder gezien... mooie vrouw in zijn films wel en een sterke vechtende tegenstander. Als je dit wil zien dan zou ik zeggen: ga kijken. Het is geen spetterende film en dat kun je ook niet verwachten van een acteur die echt zijn beste tijd heeft gehad. Van mij mag hij echt gaan rentenieren.
eens of oneens?
(0)
(0)

Cast Jean-Claude van Damme, Simon Yam, Philip Tan
Regie Philippe Martinez
Speelduur 01:26:42
Geluid Stereo
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Beeldformaat 16:9
Jaar 2004
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Waardering:
Categorie: Actie

Jean-Claude Van Damme speelt Ben Archer, een man met een duister verleden die nu zijn brood verdient in de horeca. Zijn vrouw werkt als hulpverleenster en krijgt de zorg over een klein Chinees meisje toevertrouwd. Wat zij echter niet weet, is dat het meisje de dochter is van een Chinese gangsterbaas, die de moeder van het kind voor haar ogen vermoordde. Het kleine meisje is de enige getuige van deze brute moord en de Chinese maffia doet er alles aan haar in handen te krijgen. Wanneer Ben op een avond thuiskomt, blijkt zijn vrouw op gruwelijke wijze te zijn vermoord. Samen met het Chinese meisje en zijn eigen zoontje slaat Ben op de vlucht. Maar als blijkt dat niemand hen wil helpen, is er nog maar één uitweg: keihard terugslaan!

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.