Wake of Death (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jean-Claude Van Damme speelt Ben Archer, een man met een duister verleden die nu zijn brood verdient in de horeca....
Wake of Death

Wake of Death

Actie
Taal: Engels Jaar: 2004 Duur: 1 u 27 min

Jean-Claude Van Damme speelt Ben Archer, een man met een duister verleden die nu zijn brood verdient in de horeca. Zijn vrouw werkt als hulpverleenster en krijgt de zorg over een klein Chinees meisje toevertrouwd. Wat zij echter niet weet, is dat het meisje de dochter is van een Chinese gangsterbaas, die de moeder van het kind voor haar ogen vermoordde. Het kleine meisje is de enige getuige van deze brute moord en de Chinese maffia doet er alles aan haar in handen te krijgen. Wanneer Ben op een avond thuiskomt, blijkt zijn vrouw op gruwelijke wijze te zijn vermoord. Samen met het Chinese meisje en zijn eigen zoontje slaat Ben op de vlucht. Maar als blijkt dat niemand hen wil helpen, is er nog maar één uitweg: keihard terugslaan!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Wake of Death aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Recht toe recht aan film. Eenvoudige verhaallijn, enigszins voorspelbaar en gemakkelijk te volgen. De Chinese onderwereld blijkt ook hier meedogenloos te zijn. Met drugs en geld als drijfveer blijft de wereld keihard en is de stap naar corruptie snel gemaakt. Toch een onderhoudende film waarin Jean-Claude van Damme laat zien dat hij meer kan dan alleen vechten.

Reviews

gerline
Deze film heeft geen echt verhaal. Er zijn geen duidelijke scènes. 80% van de film bestaat uit actiestunts. Dat is geen probleem, maar de uitkomst van de vechtscènes kan je ook voorspellen. Het uiteindelijke einde is dan ook aan het begin al te voorspellen. Ik had meer van de film verwacht en daarom geef ik de film een 4.
Harry
Jean Claude heeft een rijke historie van vechtfilms en dit is wat mij betreft echt zijn laatste. Geen sterk verhaal, accent op de actiescènes en absoluut geen sterke dialogen. Toch gekeken en het is aardig. Een huilende Jean Claude had ik nog niet eerder gezien... mooie vrouw in zijn films wel en een sterke vechtende tegenstander. Als je dit wil zien dan zou ik zeggen: ga kijken. Het is geen spetterende film en dat kun je ook niet verwachten van een acteur die echt zijn beste tijd heeft gehad. Van mij mag hij echt gaan rentenieren.
loading