The Devils Playground (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een groot farmaceutisch bedrijf wil een nieuw middel op de markt brengen, echter met desastreuze gevolgen....
The Devils Playground

The Devils Playground

Actie Horror
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 33 min

Een groot farmaceutisch bedrijf wil een nieuw middel op de markt brengen, echter met desastreuze gevolgen. Als enige van dertigduizend proefpersonen is de zwangere Angela nog niet in een bloeddorstig, agressief en pijlsnel monster gemuteerd. Terwijl Londen tot een waar inferno keert, worden de overlevingskansen van Angela en een kleine groep overlevenden steeds kleiner. Maar dan is daar ineens Cole, een brute ex-huursoldaat ingehuurd door het bedrijf. Angela's immuniteit schijnt de sleutel tot het voortbestaan van de mensheid te zijn, maar tussen haar en de hoop op redding staat een zich razendsnel vermeerderend leger van wel heel bijtgrage nerds.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Devils Playground aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
wilfred
Een schitterende film.

Reviews

mario
Goeie genade, van wat hebben ze die stimulant gemaakt, fijngehakte hondsdolle Tasmaanse duivels?
Turbozombies galore. Typische zombiefilm, een goeie B, breinloos (wegens net opgevreten) tijdverdrijf.
Louis
Tja, mensen knutselen met bio chemie en dan nu actieve 'zombies'. Verder in het genre een leuke film als tussendoortje. Had meer grote film effecten mogen hebben maar desondanks, aardig.
Ph
Its one of those films that was... ok. I expected a little more of the acting, being that British movies are usually fairly well acted. The plot was simple, zombies chasing people who have to get from A to B. The only difference with most zombies is that these are zombies with a dosage of anabolics, surviving many a beating around the head before finally going down.
Watch it, because it will probably be a cult movie in 15 years.
Mark
Acteur werk was soms onder de maat maar film was goed.
Er zijn meerdere films gemaakt met dit genre die beter waren maar deze is wel de moeite om te kijken.
Anoniem
Vreemde film. Heel vreemd. Erg verwarrend allemaal. Vond er niet veel aan.
loading