Witches (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Diep in de bossen van de Amerikaanse staat Louisiana staat het vervallen Whateley House. De lokale bevolking loopt er het...
Witches

Witches

Horror
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 29 min

Diep in de bossen van de Amerikaanse staat Louisiana staat het vervallen Whateley House. De lokale bevolking loopt er het liefst met een grote boog omheen. Begrijpelijk, want het is een naargeestig huis waarover allerlei mysterieuze verhalen worden verteld. De krankzinnige albino Lavina Whateley zou er bijvoorbeeld het leven hebben geschonken aan twee zoons. Of liever gezegd twee wezens: Wilbur, een mens en Yog Sothoth, een afschuwelijk monster met octopusachtige tentakels. Volgens de geruchten is de bizarre tweeling verwekt door Lavina's vader. Tien jaar na de geboorte komt aan het licht dat Yog Sothoth waakt over een poort waardoor demonen onze wereld kunnen betreden. Maar wat nog veel erger is: het monster is door een geheimzinnige broederschap opgeroepen om de poort open te zetten...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Witches aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Andrea
Ik heb wel van het begin tot het eind in de film gezeten met plezier. Vind het wel zeker de moeite waard om te kijken.

Reviews

Coen en Nelly
Een wat vage film. Het verhaal is op de een of andere manier wel boeiend, maar het overtuigt niet echt. Een wat gedateerd gefilmde prent is het wel. Special Effects ook niet overtuigend (soms wel). De vrouw die albino speelt en 'wilbur' vonden we wel overtuigend, de rest van de acteurs niet zo heel erg. De muziek paste er wel goed bij. Sowieso leuk om eens gezien te hebben. We waarderen de film met het cijfer 6.
Anoniem
Hele flauwe horro movie. Maar als je je tijd wilt verdoen aan oldschool horror moet je deze beslist bekijken. Beetje amatueristisch kan ook z'n charme hebben. Goede film om bij in slaap te vallen, hahaha.
Ivo
Een geweldige goede Fantasy horror. Een must a have seen voor de film fanaat die van duistere magie houdt. Special effects waren erg goed en door de goede verhaallijn hield de film mij ook nog tot aan het einde op het puntje van mijn zetel. Kortom deze was het huren zeker waard.
Caroline
Film begint beetje saai maar wordt snel interessanter naarmate het einde vordert. Hoewel het scenario beetje cliché en eenvoudig. De acteerprestaties van de acteurs maken wel veel goed. Het is niet echt een topper, maar best wel de moeite waard om deze eens te bekijken. Had het begin van de film net ietsje meer geweest zou dit best een topper hadden kunnen worden.
Anoniem
Het lijkt op het eerste gezicht een leuke film, maar dit is absoluut niet het geval. Slecht acteerwerk, zeer slechte special effects. Zoals hiervoor ook al is geschreven: Geen aanrader. Had ik het maar gelezen voordat ik was gaan kijken. Film ook niet afgekeken. Kon het niet meer aanzien. Waardeloos!
Laura
Absoluut geen topper. Het lijkt wel of het verhaal een aantal scenes mist. Af en toe gebeurt er iets zonder aanleiding of is het niet duidelijk waarom. Zeer matig acteerwerk. Ik beveel mensen deze film niet aan. Einde zeer onecht in elkaar gezet. Nee, dit is het niet. Dikke onvoldoende.
loading