Dukes of Hazzard - The Beginning (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De eerste keer vergeet je nooit! Maak kennis met de tieners Bo en Luke Duke, twee felle...
Dukes of Hazzard - The Beginning

Dukes of Hazzard - The Beginning

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 31 min

De eerste keer vergeet je nooit! Maak kennis met de tieners Bo en Luke Duke, twee felle herrieschoppers. Ze zijn nieuw in Hazzard County, waar ze bij hun illegale drank stokende oom Jesse moeten gaan wonen. Opschepper Boss Hogg licht de burgerij al op om zijn zakken te vullen, maar als hij de boerderij van de Dukes wil stelen gaat hij te ver. Als het geruzie, de herrie en de snelle pret op volle toeren draaien, verandert nichtje Daisy van een boerendochter in een hippe Hazzardse. Wanneer de autolegende de "General Lee" wordt geboren, zijn de jongens Hogg en zijn hulpjes elke keer te snel af. Je staat aan het begin van het verhaal van de Dukes. Laat de komedie en de valpartijen maar bliksemsnel beginnen!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dukes of Hazzard - The Beginning aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Super grappige film. Daarnaast komen er mooie dames in voor. Er wordt lekker in gescheurd met een aantal leuke wagens. Het verhaal is niet om over naar huis te schrijven, vrij voorspelbaar, maar dat hoeft ook niet bij dit soort films. Al met Al een 7,5

Reviews

mario
Leuke meiden, oerdome hormonengeteisterde jongens, snelle wagens, een gekend verhaal, nieuwe uitwerking. Maar niet wat ik me meen te herinneren van de orginelen. Daar waren Bo en luke geen Beavis en Butthead clonen. Ook andere karakters vertonen enorme verschillen met de orginelen.
Desalnietemin, pretentieloos entertainment, en voor velen, een ritje in de wayback machine. De Jaren 80, het tijdperk van de VS TV series met pit.
loading