Legion downloaden / online kijken
Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis filmkijken!
Sluiten
Legion
€ 9,99 / 20 Moviepoints
€ 9,99 / 20 Moviepoints
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.
| Meer

Legion

€ 9,99 / 20 Moviepoints
€ 9,99 / 20 Moviepoints
Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
29-05-2011 - Marc

Tja, ik heb slechtere gezien, maar ook niet heel erg veel.
eens of oneens?
(1)
(0)
Delen op Facebook
29-12-2010 - Niels

Zowel mijn vrouw als ik vonden dit de slechtste film die we in jaaaaaren hebben gezien. Wat een plat, oppervlakkig, dom, ongeïnspireerd vermaak. Bah. Goed, die oma die over plafond gaat dat is dan wel aardig, maar die scene moet je op youtube bekijken en verder geen tijd besteden aan deze kul.
eens of oneens?
(1)
(1)
Delen op Facebook
27-12-2010 - Susan

Great movie! Loved it! Probably the best interpretation of Gabriel I've seen to date. The lead role of Michael was very well played. I was very impressed by this guy. The action was pretty good, the characters well thought out, however I found the ending a little disappointing and not well thought out. Why again did they have to continue fighting??? Apart from that, this was a very, very good movie! It might actually make it to my favorite movie list of 2010.
eens of oneens?
(1)
(1)
Delen op Facebook
20-12-2010 - Maurits

Een goeie film, waarvan een aantal citaten erg sterk zijn en je tot nadenken doen zetten over je manier van leven. Een mooi voorbeeld: Als je 's nachts in je bed gaat liggen en stel dat het je laatste dag zou zijn, zou je dan trots zijn op wat je hebt bijgedragen. Zo niet dan word het tijd schoon schip te maken. Ook het einde was pakkend. Over het algemeen een goede film die je doet nadenken over goed en kwaad.
eens of oneens?
(1)
(1)
Delen op Facebook
25-11-2010 - sander

Ja goed gedaan weer is iets anders. Voor al die oma haha.
eens of oneens?
(1)
(1)
Delen op Facebook
23-10-2010 - Ruben

Moet van het genre houden maar ik vind het een top film!!
eens of oneens?
(1)
(1)
Cast Dennis Quaid, Lucas Black, Paul Bettany
Regie Scott Stewart
Speelduur 01:36:01
Geluid Stereo
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Beeldformaat 16:9
Jaar 2010
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Waardering:
Categorie: Thriller
Actie
Horror
Een groep mensen stopt ergens in het zuiden om wat te eten in een truckersrestaurant. Ze komen er echter al snel achter dat ze hier geen tijd hebben om gewoon wat te eten, maar dat ze moeten vechten voor hun leven en zichzelf moeten verdedigen tegen engelen, gestuurd door God om de mensheid uit te roeien. Wat de groep niet weet, is dat deze bijbelse apocalyps er voor zorgt dat zij misschien wel eens de laatste hoop van de mensheid kunnen zijn, omdat één van de serveersters zwanger is, van de Messias...

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De filmtip bestaat uit de filmtitel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.
Mensen die deze film bekeken, bestelden ook:
Seventh MoonMegalodonThe RiteFinal Destination 5