Vliegen naar de maan (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Vliegen naar de Maan vertelt het verhaal van 3 jonge vliegjes die stiekem meevliegen op...
Vliegen naar de maan

Vliegen naar de maan

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2008 Duur: 1 u 21 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Vliegen naar de Maan vertelt het verhaal van 3 jonge vliegjes die stiekem meevliegen op de eerste vlucht naar de maan met de astronauten Armstrong, Aldrin en Collins. De film neemt je mee op een fantastisch ruimteavontuur en laat nieuwe generaties kennismaken met ruimtevaart en de historische belevenissen van de Apollo 11 missie. Slechts 12 mensen hebben ooit op de maan gewandeld, samen met 3 vliegjes... en jij! Deze prachtige, vrolijke animatiefilm brengt ons op plaatsen waar we nooit zijn geweest.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Vliegen naar de maan aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
mandy
ECHT LEUKE KINDERFILM..SCHATTIG!! HET WAS OOK EEN LEUK VERHAAL WAAR JE ALS VOLWASSENE OOK MET PLEZIER MET JE KINDEREN MEEKIJKT.

Reviews

Anoniem
Animatiefilm, geheel in digitaal 3D, waarin drie vliegen meereizen met de Apollo 11 naar de maan. Alles komt werkelijk prachtig op je af, nog nooit was een 3D-animatie zo mooi!

Drie vliegen genaamd Nat, I.Q. en Scooter slagen erin om in 1969 als verstekeling mee te reizen met de Apollo 11 raket. Ze doen dit door in de helmen te kruipen van de astronauten Neil Armstrong, Edwin Aldrin en Michael Collins. Onderweg naar de maan maken de drie insecten grootse avonturen mee.
Anoniem
Wat een superleuke animatiefilm. Onze kinderen van 3 en 7 jaar vonden hem geweldig en keken van het begin tot het einde geboeid, zelfs de tweede keer. Het is een mooi verhaal en stiekum ook leuk voor de volwassenen onder ons ;-)
mario
Ik moet Normen gelijk geven, de vertaling verknoeit een hoop voor de mensen die ondertiteling gewoon zijn. Desalniettemin, is het een leuke animatiefilm met een grote dosis geschiedenis. Als je je kleinsten een smaakje wil geven van de koude oorlog en de ruimterace, een aanrader.
Anoniem
Leuke film voor de kinderen.
Alleen jammer dat het in het Vlaams is.
Anoniem
Het is wel een grappige film, maar word verpest door het Vlaams. Mijn kids en ik kijken liever Engels gesproken films
Ik heb ook het laatste 15 minuten niet kunnen kijken wegens het continu haperen van het beeld,hierom is mijn cijfer zo matig.
loading