Radeloos (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als Paco plotseling zijn vader verliest, staat zijn leven op zijn kop. Yara wil het liefst naar de kunstacademie, maar...
Radeloos

Radeloos

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2008 Duur: 1 u 56 min

Als Paco plotseling zijn vader verliest, staat zijn leven op zijn kop. Yara wil het liefst naar de kunstacademie, maar haar moeder pusht haar om model te worden. Kunnen Paco en Yara elkaar helpen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Radeloos aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Mooie en goed in elkaar zittend verhaal. Vind dat de boeken van Carry Slee goed worden verfilmd.

Reviews

Anoniem
Mooie film, ook leuk opgezet!
Verder kan men hier leerling uitrekken omtrent trauma's/schuldgevoel en anorexia.
Zo wordt zeker op het gebied van anorexia duidelijk waar het precies door komt, en wat men wel niet allemaal onderneemt om niet aan te komen en zelfs af te vallen.
De film zelf is mooi met elkaar ivm gebracht omtrent de 2 verschillende problemen die beide hoofdrolspelers hebben.
Aanrader, ook als familiefilm waarbij je de kinderen meer inzicht en weet geeft omtrent de verschillende problemen!
Anoniem
Mooie film met een goede boodschap voor jongeren en kinderen. Hoewel hij ook voor volwassenen boeiend is, is duidelijk te zien dat het een jeugdfilm is, de spelers zijn immers wat 'gespeeld' neergezet. Ook is hij, ondanks het boeiende verhaal, wel een beetje voorspelbaar. Maar het blijft een aanrader.
Anoniem
Erg leuk en als ik jullie was, mensen, zou ik deze film echt kijken, dan zie wat een echte movie is.
Ursela
Leuke film, die voor de jeugd echt een eye-opener kan zijn. De film is realistisch en er is goed in geacteerd. Sommige scènes zijn wel vrij heftig, met name die waarin de vader van Paco een hartstilstand krijgt. Ook het probleem anorexia wordt duidelijk in beeld gebracht, wat vrij heftig is. Al met al een goede film die niet betuttelend is.
Adrie
Film die duidelijk weergeeft wat de jeugd bezig houdt.
Pubers moeten deze film zeker kijken.
Mark
Een mooie film die weergeeft hoe de pubers met moeilijke tijden om gaan. De enge heeft alles en de ander niets.
Emil
Mooie film met spelers uit Spangas.
Anoniem
Dit is een leuke film voor de jeugd. Zelf vond ik de emotionele stukken af en toe wat slecht geacteerd maar verder een prima film! Carry Slee is een geweldige schrijfster en deze film brengt ook goed wat realistische problemen voor jongeren de ook aandacht verdienen naar boven.
Clasijn
Ik vond het echt weer een typisch Nederlandse film. Wel denk ik dat het een leerzame film is. Wel fijn dat er een keer geen sex in voor komt. De Acteurs mogen zich wel nog een beetje beter ontwikkelen. Af en toe waren de emotionele stukjes een beetje overdreven geacteerd waardoor het wat nep over komt.
Anoniem
De kinderen vonden het een erg leuke film. Ze zaten bijna ademloos te kijken
jo
Mooie film, goed gespeeld door de jonge acteurs, emotioneel en waarheidsgetrouw. Mooi filmvoer voor jong en oud.
mandy
Leuke grappige film.ook best triest verhaal. Een echte aanrader!
nathalie
Ik vond de film erg interesant sommige dingen vond ik heel zielig bv. dat zijn vader dood ging en dat die jongen ook zoon kut vriendinnetje had. Ik vond de film erg leuk en ik zal hem zeker aanraden (ik vond het alleen jammer dat als ik de film groot zag dat ik het niet super helder zag).
Anoniem
Leuke Nederlandse (jeugd)film. Goed gespeeld, zeker door de hoofdpersoon Paco. Goed verhaal en ook redelijk realistisch en niet te overdreven. Aanrader van Nederlandse bodem.
Anoniem
Leuke kinderfilm. Blijft Nederlands... je moet ervan houden. Maar prima, best vermakelijk.
Marije
Leuke film! Ook voor volwassenen leuk om met de kinderen mee te kijken. Leuk plot.
Anoniem
Enorm leuke spelers. Leuk nederlands jeugd verhaal. Heeft wat weg van een romantische komedie met jeugdige avontuur naar de muziek en zang. Te kijke met vrienden en vriendinne. Maar ook met je geliefde of de hele familie. Beslist een aanrader.
loading