Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In deel 1 van 'The Lord of the Rings; The Fellowship of the Ring' krijgt...
Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2001 Duur: 2 u 51 min

In deel 1 van 'The Lord of the Rings; The Fellowship of the Ring' krijgt de Hobbit Frodo een ring in zijn bezit. Zijn oude vriend, de tovenaar Gandalf, vertelt hem dat dit de 'The One Ring' is. Die Ring is het instrument van absolute macht en kan ervoor zorgen dat 'Sauron, The Dark Lord' over 'Middle-earth' kan heersen. Frodo moet, samen met een toegewijd reisgenootschap, bestaande uit mensen, een dwerg, een elf, hobbits en Gandalf ('The Fellowship') de Ring meenemen naar de 'Mount Doom' waar deze ooit gesmeden werd. 'The Fellowship' trotseert duizelingwekkende bergpassen, alles verblindende sneeuwstormen, diepe duisternis, ondoordringbare bossen en uiteenlopende ontmoetingen met vreemde wezens om 'The One Ring' te vernietigen in de vuren van 'Mount Doom'.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Henk
ik vind het een heele mooie film niet gewoon maar mooi maar supper supper supper... mooi

ik vind The lord of the rings de mooiste film die ik ooit heb gezien alles is precies zo echt.

De film duurt lang maar dat merk je pas als het gedaan is. ik heb toen die nacht dat ik die film had gezien niet kunnen slapen omdat hij zo goed was en ik bedacht er allemaal fantasierijke verhalen rond. mijn lievelings personage uit de film The Lord of The rings is Frodo (Elijah Wood) hij deed zijn rol zo goed en dat was zo geloof waardig je kon in zijn ogen zien dat goedin zijn rol inleefde hij is gewoon te gek. kortom ik vind de film the lord of the ring mega supper spannend vooral de eerste en de laaste

Reviews

Jessica
Een van mijn favorieten! Het mooie aan dit eerste deel vind ik dat de grote lijn van het verhaal nog centraal staat. De mannen onder ons zullen deel 2 en 3 waarschijnlijk leuker vinden omdat daar meer actie in voor komt. Ik vind het juist mooi dat de regisseur een mooi beeld probeert weer te geven van hoe hij de wereld van de hobbits, de elven enzovoorts ziet. Erg mooi gedaan!
DAAN
Dit is een reeks wat ik al voor de 3e keer kijk. Dit deel heeft een goede verhaallijn, alleen gebeurt niet zoveel actie. Ik geef dit deel een 8, omdat er minder actie in voorkomt dan de volgende delen, die krijgen daarom een 9. Het is absoluut de moeite waard!
loading