Dossier K (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een brutale moord op een spilfiguur van de Albanese maffia in Antwerpen zet een onontkoombare clanoorlog in gang....
Dossier K

Dossier K

Thriller Actie
Taal: Nederlands Jaar: 2009 Duur: 1 u 57 min

Een brutale moord op een spilfiguur van de Albanese maffia in Antwerpen zet een onontkoombare clanoorlog in gang. Volgens de wetten van de Kanun, een eeuwenoude erecode uit de onherbergzame bergen van Albanië, moet bloed worden gewroken met bloed, en het is dan ook een kwestie van tijd voor er meer slachtoffers vallen. Erik Vincke en Freddy Verstuyft worden meegesleurd in een noodlottige spiraal waaruit niemand nog lijkt te kunnen ontsnappen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dossier K aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Dossier K is een goede Belgische misdaadfilm waarin de betere Vlaamse acteurs schitteren. Koen De bouw en Werner De Smedt vormen, zoals in de meeste boeken van Jef Geeraerts, het ideale politieduo. Geweldig om hen samen te zien spelen.

Het leuke aan de film vind ik de constante actie, die toch af en toe plaats maakt voor emotionele momenten. Als ik toch enig minpuntje mag geven: er vallen iets te veel doden in de film.

De film is zeker de moeite waard om een keer heerlijk relaxed TV te kijken.
loading