Train (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Train is een keiharde film in de stijl van Hostel en Saw. Een groep Amerikaanse atleten heeft een wedstrijd in Oost Europa,...
Train

Train

Thriller Horror
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 30 min

Train is een keiharde film in de stijl van Hostel en Saw. Een groep Amerikaanse atleten heeft een wedstrijd in Oost Europa, maar een gedeelte van de groep mist hun trein. Ze besluiten om een andere trein te nemen, om zo toch nog op tijd te komen voor hun wedstrijd. Maar het duurt niet lang voordat ze ontdekken dat het geen normale treinreis zal worden. Er is een psychopathische moordenaar aan boord die het op de tieners heeft voorzien. Zal de groep het volgende station halen...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Train aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Cor
Dit is een hele goede en spannende film van begin tot eind! Het is gewoon afschuwelijk en ziek wat er met de buitenlanders gebeurt. Hun ingewanden en lichaamsdelen zijn erg gewild en worden er uitgesneden en geboord zonder verdoving of wat dan ook en worden meteen verkocht. Deze trein is een rijdende nachtmerrie! Een aanrader

Reviews

Anoniem
It's actually better than I thought, I like films that are unashamed of their B- Horror Gore Blood And Violence which shock you and give the most carnage scenes that show it all. It's not for the squeamish or weak of stomach as it tackles the illegal organ donation network and rips out and exposes various innards to make you cringe at how brutal illegal kidnapping and hijacking procedures are. There is also some humor in it which is good to offset the severity of it. For taking place on like only a train it still makes very good, or rather evil, seperate scenes. It lost some points in my opinion though since some of it is filmed in poor lighting decreasing resolution, like I've said more often everyone makes this mistake.
Robert
Train is een redelijk goede horrorfilm! Als je van enigszins sadistische horror houdt (a la Hostel en Saw), is dit zeker een aanrader. Naar mijn mening hadden ze het verhaal nog beter kunnen uitwerken (meer mee kunnen doen), hier en daar wat clichématig, maar hij kijkt lekker weg! Het einde daarentegen zaten wel wat verassingen in...
Anoniem
Wij vonden deze film erg spannend en een heerlijke horrorfilm. Het verhaal is eenvoudig en niet ingewikkeld. De personages zijn fijn om naar te kijken. Als je van bloederige horrorfilms houdt is dit echt een aanrader.
De verhaallijn is net als bij alle horrorfilms niet echt geloofwaardig, maar dat is ook weer het leuke. De slachters zijn goed neergezet en het einde is erg fijn!
Al met al een lekkere horrorfilm om heerlijk bij te griezelen!
Heraj
Spannende film! Zeker een aanrader.
Het is in het begin een beetje verwarrend, maar uit eindelijk wordt het zeker een superfilm! Ik zou zeggen huur de film of koop de film en ga er lekker voor zitten en ga maar kijken.
Ik geef de film zeker een 8!
Veel kijkplezier!
Anoniem
Erg coole film! Een enkele keer is hij TE ranzig om te kijken. Het eind is ook super spannend, alleen vraag ik me af of je echt zo stoer bent in zo'n situatie :) Voor de liefhebber een aanrader!
Tip voor Nathalie: het is niet handig om de clou te vertellen in een review!!!
Johnny
Een goede vermakelijke film, voor de echte liefhebber!! Een mix van Saw en Hostel, niet voor mensen met een zwakke maag. AANRADER.
Jonas
Torture-horror van de bovenste plank. Ranzig, spannend, goor, door merg en been gaande horror. Dit soort films is een vertier voor de échte horrorfan. Vette horrorfilm à la hostel. Bende zieke geesten die jongelui een nooit gezien treinritje bezorgen. Samen met Saw, Hostel, See no Evil, The Torturer, The Tortured... mijn favoriete horror.
hans
Leuke film, maar ik vond Hostel beter.
Anoniem
Erg ranzige film, maar wel erg spannend tot op het laatste moment.
Anoniem
Best goede film, wel heel vies ;p
nathalie
Wooow wat een film zeg maar ook best wel ranzig. Ik keek heel vaak even weg want dat was zo vies maar wel goed. Ik vind het alleen wel jammer dat dat meisje alleen nog leeft :,( alleen ik vond het wel gek dat die tieners nog leefden na alles wat er met ze gebeurde, beetje raar.
Anoniem
Wow! Wat een 'zieke' film is dit!
Wel super gaaf! Deze film is de naam 'horror' & het kijken zeker waard ;)
Ik zelf ben een echte fan van horrors maar keek af en toe stiekem ff weg.
En Derek Magyar is ook zeker een "wauw" waard! Wel een beetje jammer dat hij alleen in het begin te zien was ;)
Ph
I gave this film a 2 simply because there were moments when the acting wasn't too bad. However, the story is very weak, one of those films that makes you say 'yeh right' too often. Way too far from plausible. Along the lines of Hostel, but that has a strong story and a plausibility factor. Basically, every eastern European is potentially a murderer and out to get you because the whole nation is in on 'it'. Yeh, right.
Anoniem
Topfilm! Mooie special effects, goed in beeld gebracht. Echt een aanrader als je van horror/thrillers houdt.
loading