From Within (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het kleine stadje Grovetown wordt opgeschrikt door een aantal onverklaarbare zelfmoorden. Terwijl de verontruste...
From Within

From Within

Thriller Horror
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 26 min

Het kleine stadje Grovetown wordt opgeschrikt door een aantal onverklaarbare zelfmoorden. Terwijl de verontruste inwoners naar de oorzaak zoeken, ontdekt de 18 jarige Lindsay al snel dat er iets vreselijks aan de hand is. Ze raakt ervan overtuigd dat ze het volgende slachtoffer zal worden. Samen met de mysterieuze Aiden gaat Lindsay op zoek naar de waarheid. Echter, Aiden draagt een vreselijk geheim met zich mee... From Within is een onheilspellende en angstaanjagende horror/thriller van de makers van The Grudge 3.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om From Within aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Eliza
Dat de makers van dit soort films lang mogen doorgaan. Hoe een ouderwetse denkwijze in een moderne wereld kan leiden tot de eeuwen oude strijd tussen goed en kwaad en hoe een verliefde jongen, die zijn broer tot zelfdoding brengt om een verschrikkelijke vloek uit te spreken, om wraak dat ze zijn moeder vroeger verbrand hebben, het gelovige meisje te redden van deze vloek. Zeker het kijken waard en de prijs drie dubbel waard!

Reviews

Mohamed
Ook voor mij de perfecte vrijdagavondfilm. Vind het acteerwerk erg goed. Het verhaal is mooi in elkaar gezet en aan het einde van de film krijg je een beeld van de hele film en begrijp je ook waarom de dingen zo gaan. Mooi, echt top beeldkwaliteit, zo blijft de film mooi om naar te kijken. Echt een paar goede schrikmomenten.
Voor mij een dikke vette 9
Wanda
Gewoon gaan kijken! Goeie film.
Nicole
Inderdaad een hele perfecte Vrijdag-avond film, dit is echt geweldige film als je van een enge en mysterieuze Horror-films houdt. Je kunt ook duidelijk aan het verhaal zien dat hij geregisseerd is door de makers van Grudge 3. Ik vond het een vette film, ook het verhaal is super verzonnen, en goed te volgen. De acteurs en de special effects zijn ook zeer goed. Je zit van het begin tot het einde op het puntje van je stoel, af en toe een paar goeie schrikmomenten. Als je van een horrorfilm houdt met een lekker apart en mysterieus verhaal, dat vind je deze film vast en zeker top!
Anoniem
Voor mij de perfecte vrijdagavondfilm. Redelijk goed acteerwerk van, voor mij, vrij onbekende acteurs. Dit in combinatie met een verhaal dat dan misschien niet super-origineel is, maar desondanks toch voor een bijzonder vermakelijke film zorgt. Met hier en daar een paar lekkere, wellicht soms ietwat voorspelbare schrikmomentjes, blijft de film toch spannend tot het eind.
loading