Welcome to Death Row (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Death Row Records veroverde in 1993 explosief de muziek scene met de Gangster Rap sound. Ondanks het...
Welcome to Death Row

Welcome to Death Row

Drama Documentaire Muziek
Taal: Engels Jaar: 2001 Duur: 1 u 44 min

Death Row Records veroverde in 1993 explosief de muziek scene met de Gangster Rap sound. Ondanks het over-weldigende succes met sterren als Dr. Dre, Snoop Doggy Dogg en Tupac, ontstond er binnen de kortste keren een golf van afgunst, hebzucht, geweld en achterdocht van overheidswege en pers. Vooral toen C.E.O. Marion Suge Knight's ongebruikelijke manier van zakendoen steeds meer de keiharde trekken kreeg van zijn vlijmscherpe muziek. Welcome to Death Row is het complete en grotendeels onbekende verhaal over deze raadselachtige onderneming. Een blik op een Amerikaanse Droom, die eindigde in volledige waanzin.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Welcome to Death Row aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3
Anoniem
Zooooo, je komt achter heel veel dingen die je nooit eerder wist! Wel interessant om te weten te komen. Helaas hoor je geen muziek die via Death Row is uitgebracht. Dat mis je wel... Uiteindelijk een treurig verhaal.

Reviews

Anoniem
Een goede film. Laat goed zien wat er in die tijd afspeelde in de rap scene. De moeite waard om te kijken
loading