Dominicaanse Republiek (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de Caribische Zee, tussen Cuba in het westen en Puerto Rico in het oosten, ligt het eiland Hispaniola....
Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek

Reizen
Taal: Nederlands Jaar: 2005 Duur: 53 min

In de Caribische Zee, tussen Cuba in het westen en Puerto Rico in het oosten, ligt het eiland Hispaniola. Toen Columbus hier in 1492 na een lange zeereis vol ontberingen voor anker ging en dacht Amerika te ontdekken, noemde hij het La Isla Espaņola. Het westelijk deel van dit eiland wordt ingenomen door de republiek Haīti, de Dominicaanse Republiek beslaat het overige tweederde deel. Deze documentaire neemt u mee op een rondreis in de voetsporen van Columbus, met aandacht voor het landschap, de geografie en de geschiedenis van dit prachtige land. U krijgt een impressie van een groot aantal markante punten en bezienswaardigheden, fraaie stranden, het bruisende nachtleven, oude forten, een jeepsafari door de binnenlanden langs verstilde dorpjes, een bootttocht per catamaran naar het tropische eiland Saona...en nog veel meer! Maak kennis met de schitterende Dominicaanse Republiek!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dominicaanse Republiek aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading