Basic (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. John Travolta, Samuel L. Jackson en Connie Nielsen spelen de hoofdrollen in deze superspannende actiethriller van de...
Basic

Basic

Thriller Actie
Taal: Engels Jaar: 2003 Duur: 1 u 34 min

John Travolta, Samuel L. Jackson en Connie Nielsen spelen de hoofdrollen in deze superspannende actiethriller van de regisseur van Die Hard I, III en The Thomas Crown Affair. Samuel L. Jackson speelt sergeant West, de leider van een keihard militair trainingsprogramma. Tijdens een van zijn oefeningen in de jungle van Panama gaan zijn manschappen om raadselachtige reden door het lint. Een bloedbad volgt. Er worden slechts twee overlevenden gevonden. West is spoorloos. Aan DEA-agent Tom Hardy (John Travolta) en kapitein Osborne (Connie Nielsen) de taak om uit te zoeken wat er tijdens die rampzalige oefening gebeurde. Maar wie kan hij vertrouwen? Misleiding hoort immers tot de basistraining van elke militair...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Basic aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Lars
Beetje verwarrend maar toch een spannende thriller! Zeker de moeite waard om er een keer voor te zitten! Een 8!

Reviews

Ruud
Goede film. Veel afwisseling in actie en praat pauzes. De actiemomenten zien er goed uit. De film heeft veel onverwachte momenten en het einde verloopt totaal niet zoals je zou verwachten. Een verrassende film. Een 8!
judit
Goede acteerwerk van de Niro en Washington. spannend tot aan het einde. soms het verhaal is wat moeizaam te volgen, maar daardoor ook weer spannend. Verrassende draai aan het einde.
Remko
Ondanks dat hij een relatief kleinere rol is Samuel L Jackon natuurlijk altijd de moeite waard. Een aardige film die begint als de zoveelste typische Amerikaanse leger film, waar na verloop van tijd meer achter blijkt te zitten. Helaas vond ik het wegens aanhoudende gesprekken over personen die slechts een bijrol spelen en de opzettelijke naamsverwisseling het verhaal enigszins verwarrend. Daarbij is de film niet sterk genoeg om hem een tweede keer te kijken. Een aardig tussendoortje.
Remko
Mijn eerste indruk was dat het een dertien in een dozijn film is. Opvallend was het verschil in acteertalent tussen Samuel L. Jackson, John Travolta en de anderen. Enkele wendingen in de film maakten dat mijn aandacht daarvan afgeleid werd en ik meer in de film mee genomen werd.
Geen topper, wel vermakelijk
robert alfredo
'Basic', zo begint de film ook, als een allerdaagse combat action film. Al snel merk je dat het een thriller is van een gematigd karakter, wat niet weg neemt dat hier toch een prettig wegkijkende film is neergezet met een leuk verzonnen, maar toch iets of wat flauw plot. Prima oogvoer,een '7'.
loading