The Butterfly Tattoo (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De 17-jarige Chris uit Oxford redt tijdens het opbouwen van een feest een beeldschoon meisje, Jenny. Zij...
The Butterfly Tattoo

The Butterfly Tattoo

Thriller Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 41 min

De 17-jarige Chris uit Oxford redt tijdens het opbouwen van een feest een beeldschoon meisje, Jenny. Zij beleven een romantisch weekend samen. De volgende dag, als Jenny vertrekt, ontdekt ze dat het huis dat zij en haar vrienden illegaal bewoonden het slachtoffer is geworden van een politieinval op verdenking van drugssmokkel in het pand. Ondanks haar onschuld vlucht Jenny. Ze kent alleen de voornaam van Chris en verliest daardoor het contact met hem. Maar Chris en Jenny doen er alles aan om elkaar weer te vinden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Butterfly Tattoo aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Deze film is een romantisch drama, met veel onverwachte wendingen. Er is spanning drama en romantiek. Je moet het wel achter elkaar bekijken anders verlies je de verhaallijn. Vind dit vooral een film voor wat jongere kijkers.
loading