Dopamine (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. DOPAMINE, de natuurlijke stof die ons lichaam produceert als we verliefd worden, staat centraal in de vraag: is liefde...
Dopamine

Dopamine

Drama Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2003 Duur: 1 u 22 min

DOPAMINE, de natuurlijke stof die ons lichaam produceert als we verliefd worden, staat centraal in de vraag: is liefde een chemische aangelegenheid of aantrekkingskracht? Rand en zijn twee vrienden zijn gepassioneerde en gedreven computerprogrammeurs die een computerkarakter, Koy Koy, hebben ontwikkeld. Koy Koy is een vogeltje dat kan luisteren, zien en reageert op mensen. Als Koy Koy als testobject in de klas van lerares Sarah geplaatst wordt, slaat de vonk tussen Rand en Sarah over. Hun liefde komt echter in gevaar door hun totaal verschillende persoonlijkheden en opvattingen over liefde.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dopamine aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3
Willeke
Aardige film, maar niet echt geweldig. De stelling dat chemie je leven en liefde bepaalt wordt veel te lang en te beeldend vast gehouden, en leidt af van het verhaal. Ook het computerspel neemt een veel te grote plaats in het verhaal. Wat overblijft is een niet al sterk romantisch plot, waar wat diepgang aan wordt geprobeerd toe te voegen... maar wat niet echt overtuigt. Aardig voor een avondje met thee op de bank, maar in dit genre zijn veel betere films te vinden.
loading