Opapatika (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Gelooft u in een leven na de dood? 'Opapatika's' zijn onsterfelijken met bovennatuurlijke krachten die ze...
Opapatika

Opapatika

Thriller Actie
Taal: Thai Jaar: 2007 Duur: 1 u 42 min

Gelooft u in een leven na de dood? 'Opapatika's' zijn onsterfelijken met bovennatuurlijke krachten die ze verwerven als zij zichzelf hebben gedood. Maar het gebruik van die krachten gaat samen met een vloek en is voor elke 'Opapatika' pijnlijk. Maar wat gebeurt er als meerdere onsterfelijken op elkaar stuiten en een van hen zijn vloek alleen met het lichaam van een andere 'Opapatika' kan bevechten? Het komt tot een onverbiddelijke strijd tussen de onsterfelijken. Met 'Opapatika' vermengt regisseur Thanakorn Pongsuwan ('Fireball') actie met fantasy- elementen en laat het geheel tot een waar hoogtepunt komen. 'Opapatika' is een visueel meesterwerk, keihard met volop actie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Opapatika aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading