National Security (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Earl Montgomery is afgewezen op de politieschool en Hank Rafferty is een agent. De twee ontmoeten elkaar bij een...
National Security

National Security

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2003 Duur: 1 u 25 min

Earl Montgomery is afgewezen op de politieschool en Hank Rafferty is een agent. De twee ontmoeten elkaar bij een verkeersincident, waarna ze als beveiligingsbeambten samen moeten werken om een smokkeloperatie te stoppen. Ondanks dat ze worden tegengewerkt door de politie, komen ze op het spoor van de criminele plannen van Nash en zijn bende.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om National Security aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Bob
Leuke film. Erg gelachen. Het duo is ook erg leuk.

Reviews

Andy
En regenachtige vrije namiddag. Je hebt niets om handen en je bent alleen thuis met je dertienjarige zoon... Wel, dan brengt National Security een zon op het gezicht van je zoon (of dochter) en ga je vast wel ook luid meelachen. Ok, er zijn wel meerdere van deze films, maar de dolle acties en situaties zijn niet steeds voorspelbaar.
En laat ons eerlijk zijn, wie wil stiekem ook niet zo grappig en gevat uit de hoek kunnen komen als Martin Lawrence?
Daan
Grappige film! Veel actie is er te vinden afgewisseld met echt grappige momenten. Heb vaak moeten lachen ook al keek ik de film alleen ;)
Filiz
Leuke film, echt een aanrader voor de mensen die vanavond niets te doen hebben. Pak je chips en cola, ga lekker zitten voor deze film. Je lacht je dubbel. Lekker genieten van de stomme acties en ontploffingen.. Martin Lawrence hoeft alleen maar te praten en hij is al grappig, laat staan dat hij in deze film acteert.
Mariska
Leuke film voor jong en oud. We hebben deze gekeken met ons gezin en af en toen moesten we toch vreselijk lachen. Best veel spectaculaire actie en een enorme dosis humor. De verhaal lijn is simpel en daarom ook zo goed te volgen voor een avond dolle pret zonder teveel hoeven na te denken
Anoniem
Een leuke film, maar wat mij betreft de zoveelste in zijn soort.
Wel gelachen. Da actie was er ook. Ik vond het geen topper. Inhoudelijk is het verhaal wel grappig, maar met weinig diepte. Martin Lawrence heeft het wat mij betreft in andere films beter gedaan.
Al met al wel vermakelijk een 6
Renate
Leuke film met dit komisch duo. Niet bij nadenken, gewoon kijken en lachen gecombineerd met actie momenten. Goed gedaan.
loading