National Security online kijken / downloaden
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
National Security
| Meer

National Security

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
01-10-2012 - Andy

En regenachtige vrije namiddag. Je hebt niets om handen en je bent alleen thuis met je dertienjarige zoon... Wel, dan brengt National Security een zon op het gezicht van je zoon (of dochter) en ga je vast wel ook luid meelachen. Ok, er zijn wel meerdere van deze films, maar de dolle acties en situaties zijn niet steeds voorspelbaar. En laat ons eerlijk zijn, wie wil stiekem ook niet zo grappig en gevat uit de hoek kunnen komen als Martin Lawrence?
eens of oneens?
(1)
(0)
Delen op Facebook
11-03-2012 - Daan

Grappige film! Veel actie is er te vinden afgewisseld met echt grappige momenten. Heb vaak moeten lachen ook al keek ik de film alleen ;)
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
18-11-2011 - Filiz

Leuke film, echt een aanrader voor de mensen die vanavond niets te doen hebben. Pak je chips en cola, ga lekker zitten voor deze film. Je lacht je dubbel. Lekker genieten van de stomme acties en ontploffingen.. Martin Lawrence hoeft alleen maar te praten en hij is al grappig, laat staan dat hij in deze film acteert.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
17-10-2011 - Mariska

Leuke film voor jong en oud. We hebben deze gekeken met ons gezin en af en toen moesten we toch vreselijk lachen. Best veel spectaculaire actie en een enorme dosis humor. De verhaal lijn is simpel en daarom ook zo goed te volgen voor een avond dolle pret zonder teveel hoeven na te denken
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
09-10-2011 - Esther

Een leuke film, maar wat mij betreft de zoveelste in zijn soort. Wel gelachen. Da actie was er ook. Ik vond het geen topper. Inhoudelijk is het verhaal wel grappig, maar met weinig diepte. Martin Lawrence heeft het wat mij betreft in andere films beter gedaan. Al met al wel vermakelijk een 6
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
25-08-2011 - Bob

Leuke film. Erg gelachen. Het duo is ook erg leuk.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
20-03-2011 - Renate

Leuke film met dit komisch duo. Niet bij nadenken, gewoon kijken en lachen gecombineerd met actie momenten. Goed gedaan.
eens of oneens?
(0)
(0)

Cast Martin Lawrence, Steve Zahn, Bill Duke
Regie Dennis Dugan
Speelduur 01:24:46
Geluid Stereo
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Beeldformaat 16:9
Jaar 2003
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Waardering:
Categorie: Actie
Komedie

Earl Montgomery is afgewezen op de politieschool en Hank Rafferty is een agent. De twee ontmoeten elkaar bij een verkeersincident, waarna ze als beveiligingsbeambten samen moeten werken om een smokkeloperatie te stoppen. Ondanks dat ze worden tegengewerkt door de politie, komen ze op het spoor van de criminele plannen van Nash en zijn bende.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.