Upside of Anger (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het leven van de gelukkige echtgenote en moeder Terry Wolfmeyer in een chique buitenwijk van Detroit neemt een...
Upside of Anger

Upside of Anger

Drama Romantiek Komedie
Taal: Engels Jaar: 2005 Duur: 1 u 52 min

Het leven van de gelukkige echtgenote en moeder Terry Wolfmeyer in een chique buitenwijk van Detroit neemt een totaal andere wending als van de één op de andere dag haar man er vandoor gaat met zijn secretaresse. Om met zijn afwezigheid om te gaan, grijpt Terry naar de fles en verdrinkt ze haar boosheid. Ze ziet zich mede daardoor steeds vaker lijnrecht tegenover haar vier eigenzinnige dochters staan, totdat ze een bijzondere relatie ontwikkelt met haar buurman, Denny (Kevin Costner). Denny, ooit een gevierd profhonkballer maar nu radio diskjockey, wordt haar drinkmaatje. Langzaam maar zeker wordt hij Terry's rots in de branding en een ad hoc-vader voor haar dochters. Het leven wordt nog gecompliceerder als Terry's dochters niet alleen met hun moeders romantische problemen te maken krijgen maar vooral te kampen hebben met hun eigen problemen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Upside of Anger aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Michael
Aardig drama, rustig opgebouwd en keurig in beeld gebracht. De af en toe zwarte humor beviel me wel.

Reviews

Anoniem
Mooie beelden alsook mooie vrouwen. Het verhaal lijkt heel wat te beloven maar valt inhoudelijk toch wat tegen alhoewel er toch zeker ook mooie stukken in zitten. Het verhaal heeft bovendien een verrassend einde dat film toch wat inhoud krijgt. Totaalbeeld is dat het niet echt een aanrader is.
Marianne
Zelf vond ik er weinig aan, maar heb ik me vooral geërgerd.
Jack
Redelijk mooie film met hier en daar wat humor. Heel herkenbaar voor de bedrogen vrouw met kinderen denk ik. Woede geeft je een heel andere kijk op het leven en kan het leven een stuk minder leuk maken blijkt wel. verrassend einde.
loading