Lonely Hearts (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Eind jaren 40 hielden Martha Beck en Raymond Fernandez heel Amerika in angst als de Lonely Hearts killers. Via...
Lonely Hearts

Lonely Hearts

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 1 u 43 min

Eind jaren 40 hielden Martha Beck en Raymond Fernandez heel Amerika in angst als de Lonely Hearts killers. Via contactadvertenties spoorden ze eenzame en rijke oorlogsweduwen op, die na een romantische start genadeloos beroofd en op gruwelijke wijze vermoord werden. Als de toegewijde detective Elmer Robinson hen op het spoor komt, laat hij niet meer los. Zijn partner Charles probeert hem te remmen, maar weduwnaar Elmer gunt het zichzelf nauwelijks om tijd door te brengen met zijn zoon en zijn nieuwe vriendin Rene. In plaats daarvan zet hij alles op alles om het gestoorde moordenaarskoppel op de elektrische stoel te krijgen... De misdaadfilm Lonely Hearts werd geschreven en geregiseerd door Todd Robinson. De filmmaker heeft een bijzondere band met het waargebeurde verhaal, want detective Elmer C. Robinson was zijn eigen opa.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Lonely Hearts aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
De entourage van de film is goed, lekker in begin van de vorige eeuw. Spelers zijn goed, hebben leuke karakters. De film blijft boeien, maar is wel langdradig en je wordt een beetje suf van het kijken. Het is zeker geen thriller, eerder een romantische semi-detective.
loading