Dood Eind (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tijdens een gezellige avond rond het kampvuur worden zeven jeugdvrienden plotseling aangevallen door een stel...
Dood Eind

Dood Eind

Thriller Horror Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2006 Duur: 1 u 34 min

Tijdens een gezellige avond rond het kampvuur worden zeven jeugdvrienden plotseling aangevallen door een stel bloeddorstige honden. Ze weten zich in een oud, verlaten landhuis te verschansen, maar dat blijkt niet zo verlaten als gedacht. Ze horen geluiden, deuren sluiten vanzelf en ze zien de beangstigende verschijning van een vrouw. Maar het is pas het begin van de duivelse opgave om het huis weer veilig te verlaten. De paniek, de toenemende kou, vermoeidheid en onderlinge conflicten maken hun zoektocht naar een uitweg tot een hel. Toch zullen de overlevenden het angstige verleden van het huis helemaal ontrafelen voordat er weer licht door de duistere gangen zal schijnen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dood Eind aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Ondanks dat het verhaal niet erg boeiend is, is de film wel erg spannend! Kijkt lekker weg, alleen ik vond het einde een beetje teleurstellend.

Reviews

Anoniem
Spannend onverwachts verhaal.
Anoniem
Een prima film, best eng soms. Acteerwerk kan beter van sommige acteurs.
loading